Vi utför underhåll av Byggkatalogen.se vilket kan påverka sökresultatet. Vi beklagar störningen och hoppas det ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Dynadesk skrivbord med rörlig skiva

Nyheter

Dynadesk skrivbord med rörlig skiva

Dynadesk skrivbord med rörlig skiva
Skrivbordet DynaDesk har en platta som tangentbord och mus vilar på, som är i ständig rörelse. Plattan rör sig långsamt i en bana nedåt-utåt och uppå-inåt utan att störa arbetet. Musklerna som håller armar och axlar rör sig långsamt och mjukt, och det känns som man får massage.

Den patenterade DynaDesk™-lösningen är en svensk uppfinning som hjälper till att förebygga värk i skuldror, nacke, axlar och armar vid stillasittande arbete framför en datorskärm. Skrivbordet ersätter den statiska belastningen med en dynamisk rörelse som man själv inte behöver tänka på. Det tar inte mer än halvtimme att vänja sig vid den långsamma rörelsen av skrivplattan.

Skrivbordets rörelse gör även att blodgenomströmningen ökar i de muskelgrupper som finns i skuldror, nacke och armar. Detta motverkar det smärttillstånd som kan uppkomma vid statisk belastning.

WorkMotions säljer skrivbord med med inbyggd rörlig platta i två serier, S-Serien med två bens- och tvåmotorigt stativ och W-serien med centrerat ben. Serierna erbjuds i en standardlösning med en 740 mm lång rörlig DynaDesk platta som är centrerad på skrivbordskanten eller i en XL-lösning med DynaDesk-plattan längs skrivbordsskivans längd.

Företaget kan även erbjuda lösningar med helt anpassad längd, bredd, färg och material. 

Skriven av Malena Beijer

Dynadesk s-serien
Dynadesk s-serien
Dynadesk s-serien XL
Dynadesk s-serien XL
Dynadesk w-serien XL
Dynadesk w-serien XL

Nyheter

Kombinationsbruk med permanent kolsänka

2023-02-01
Murbruk

Finja Betongs gröna Eco-linje utökas nu med ytterligare en byggprodukt - Mur- & Putsbruk B ECO, ett torrbruk med en inbyggd och livslång kolsänka i form av biokol som motverkar ökande halter av koldioxid i atmosfären.

Kraftfullt grepp med Carbonhand®

Personer som drabbas av nedsatt handfunktion får ofta svårt att fortsätta utföra sitt arbete på ett självständigt sätt efter en rehabilitering. Bioservo har därför utvecklat ett nytt hjälpmedel med den kraftförstärkande handsken Carbonhand®.

Murblock Bas ECO oisolerat lättklinkerblock med inbyggt biokol

Lättklinkerblock med inbyggd kolsänka

Finja Betong fortsätter att producera klimatpositiva byggprodukter i sin gröna Eco-linje. Nu senast lanserades det spårade lättklinkerblocket Murblock Bas ECO med en permanent CO₂-sänka* i form av biokol som varar hela produktens livstid.