Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Dynadesk skrivbord med rörlig skiva

Nyheter

Dynadesk skrivbord med rörlig skiva

Dynadesk skrivbord med rörlig skiva
Skrivbordet DynaDesk har en platta som tangentbord och mus vilar på, som är i ständig rörelse. Plattan rör sig långsamt i en bana nedåt-utåt och uppå-inåt utan att störa arbetet. Musklerna som håller armar och axlar rör sig långsamt och mjukt, och det känns som man får massage.

Den patenterade DynaDesk™-lösningen är en svensk uppfinning som hjälper till att förebygga värk i skuldror, nacke, axlar och armar vid stillasittande arbete framför en datorskärm. Skrivbordet ersätter den statiska belastningen med en dynamisk rörelse som man själv inte behöver tänka på. Det tar inte mer än halvtimme att vänja sig vid den långsamma rörelsen av skrivplattan.

Skrivbordets rörelse gör även att blodgenomströmningen ökar i de muskelgrupper som finns i skuldror, nacke och armar. Detta motverkar det smärttillstånd som kan uppkomma vid statisk belastning.

WorkMotions säljer skrivbord med med inbyggd rörlig platta i två serier, S-Serien med två bens- och tvåmotorigt stativ och W-serien med centrerat ben. Serierna erbjuds i en standardlösning med en 740 mm lång rörlig DynaDesk platta som är centrerad på skrivbordskanten eller i en XL-lösning med DynaDesk-plattan längs skrivbordsskivans längd.

Företaget kan även erbjuda lösningar med helt anpassad längd, bredd, färg och material. 

Skriven av Malena Beijer

Dynadesk s-serien
Dynadesk s-serien
Dynadesk s-serien XL
Dynadesk s-serien XL
Dynadesk w-serien XL
Dynadesk w-serien XL

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.