Nyheter

Duk som fångar emissioner

mögelduk
Flexibel fyrskiktslaminats adsorptionsduk som löser emissionsproblem i byggnader.

cTrap tar inomhusmiljön på största allvar. Innovationen, som bär samma namn som företaget bakom den, är en funktionell duk som tar hand om emissionerna i byggnader genom att hindra dem från att komma in och sprida sig i lokalerna. Enligt cTrap kan duken åtgärda problemet efter endast två dagar då verksamheten kan återupptas i lokalerna. Det betyder att cTrap bidrar till att det grundläggande problemet inte behöver åtgärdas i panik, utan renoveringen, om- eller nybyggnationen kan istället göras vid en planerad tidpunkt.

 

Absorptionsduk
Absorptionsduk
cTrap absorptionsduk
cTrap absorptionsduk

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.