Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Dubbar eller inte dubbar?

Dubbar eller inte dubbar?
Man kan välja att ha skyddskor med eller utan dubbar. Men nu finns en skyddssko med dubbar som kan fällas ut när det är risk för halka.

 
        
 Sievi Spike är en ny skyddssko som ska lösa problemet med halkan. Med ett enkelt handgrepp fäller man ut 12 kraftiga dubbar ur sulan.
  

Finska företaget Sievi har utvecklat en skyddssko med en mekanism som gör det möjligt att fälla ut dubbar under sulan. Därmed vill man erbjuda en lösning som kan minska halkolyckorna vid arbete under vinterförhållanden.

Fälls ut med vridbar nyckel

Skyddsskon Sievi Spike har integrerade dubbar i sulans konstruktion. Dubbarna är enkla att fälla in eller ut – man väljer efter hur halt underlaget är. Med hjälp av en vridbar nyckel på skornas hälkappa kan man fälla ut dubbarna. Det räcker med en enkel vridning och det kan göras utan att man behöver ta av sig skorna.

Kraftiga dubbar

Skorna är försedda med 12 stycken kraftiga dubbar. I övrigt är skorna utrustade med vanliga skyddsfunktioner. De har tåhätta och spiktrampskydd av metall och är bland annat försedda med en stötdämpande sula.

 

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.