• Nyheter
  • Dricksfontäner för både hundar och deras människor

Nyheter

Dricksfontäner för både hundar och deras människor

Dricksfontäner för både hundar och deras människor
Epicwater har dricksfontäner för individer i alla storlekar och även modeller med drickskålar i flera olika höjder där vuxna, barn, rullstolsburna samt våra fyrbenta vänner bekvämt kan förse sig med lite svalkande vatten på promenaden.

Dricksfontänerna finns i ett flertal olika vandalskyddade modeller och med drickmunstycken i 1-3 olika höjder för att underlätta allas behov av törstsläckning i parker och gatumiljöer under vår, sommar och höst.

För att smälta in i olika utomhusmiljöer finns fontänerna i allt från stram modern stil, med stomme av rostfritt stål eller gjuten, armerad betong, till klassisk viktoriansk stil av gjutjärn med drickskålar av vacker gjuten mässing.

Samtliga modeller är avsedda för markmontage utomhus och har ett brett tillvalsprogram som exempelvis frostskyddssystem, slangkranar, flaskkranar och fotduschar.

Epicwater har ett av Sveriges största sortiment av bland annat dricksfontäner, dricksvattenkylare och flaskpåfyllare för privat och offentlig miljö.


Skriven av Helena Bengtsson

Dricksfontän 3500D blå för individer i alla höjder
Dricksfontän 3500D blå för individer i alla höjder
Dricksfontän MC76BPF med klassiskt utseende
Dricksfontän MC76BPF med klassiskt utseende
Dricksfontän GUF99-PF av gjuten, armerad betong med stenmönster
Dricksfontän GUF99-PF av gjuten, armerad betong med stenmönster

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.