Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Dörrfoder och golvlister för kabelmontage

Nyheter

Dörrfoder och golvlister för kabelmontage

gaprokabellist
Gapro har utvecklat ett golvlist- och dörrfodersystem för kabelmontage så att fula kablar inte längre syns.

I Gapros golvlist- och dörrfodersystem döljs kablarna med hjälp av en kanal inne i listerna.

Kablar som ligger löst på golvet är ofta inte bara störande att se på utan de utgör också en säkerhetsrisk. Kabellister är en smart och attraktiv lösning på detta problem. Gapro har utvecklat ett golvlist- och dörrfodersystem där kablarna döljs med hjälp av en kanal inne i listerna.

Montering
Dörrfodret är förborrat och förberett för att skruvas med 3 mm skruv och 6 mm försänkning. Golvlisten kan antingen skruvas eller spikas fast. Vid behov av fler hål bör förborrning ske för att undvika sprickbildning i trämaterialet.

Utseende och material
Både lister och foder finns i vitt och i massiv ek.

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.