Nyheter

Diodbelysning för fasaden

Diodbelysning för fasaden
2012-02-21
Från Osram kommer en ny armaturserie med diodbelysning för placering utomhus.

     
 

Noxlite Wall för fasader är en diodbelysning som finns med både rektangulär och rund design.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Armaturerna i serien Noxlite är avsedda för fasader, uteplatser, balkonger och entréer. De är försedda med lysdioder som ger ett vitt ljus och de finns med eller utan rörelse- eller ljussensorer.

Sensorerna kan ställas in på en driftstid mellan fem sekunder och tio minuter. Det går även att justera graden av mörker då rörelsesensorerna ska aktiveras. På så vis kan armaturerna anpassas individuellt beroende på var de placeras.

Rund eller rektangulär
Noxlite Wall finns i fyra utföranden och ger en jämn ljusfördelning som enligt leverantören ska skapa en effektfull fasadbelysning. Armaturen finns både med rektangulär och rund design.

Vridbar spot
Noxlite finns även som Led-spot med vridbara huvuden som ska göra belysningen flexibel. Den kan justeras 70 grader nedåt och 30 grader åt höger och vänster.

 

 

Nyheter

Musiklek tillgänglig för alla

Woodwork har tagit in Stepping Stones i sortimentet. Ett musikaliska element som är ett roligt inslag skapat för att väcka intresset för ljud och musik på lekplatser, förskolor, skolgårdar och andra offentliga miljöer där barn ofta vistas.

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Ta tillvara på det värdefulla regnvattnet

Med Fann Regnvattentank kan fastighetsägare på ett enkelt sätt minska sin förbrukning av dricksvatten och bidra till en mer hållbar vattenanvändning. Via takavvattningen leds regnvattnet till den nedgrävda tanken och kan sedan nyttjas med en ansluten trädgårdsslang.

Arbetshandskar av sockerbetor

2021-06-02
Skyddshandskar

Guide Gloves hållbarhetskoncept Environmental Initiative ENVI™ är i ständig utveckling och har nu tagit fram Guide 3304, en tunn, sömlös och Öko-Tex godkänd arbetshandske producerad av stärkelse från sockerbetor med liner av glukosfiber.