Nyheter

Diodbelysning för fasaden

Diodbelysning för fasaden
2012-02-21
Från Osram kommer en ny armaturserie med diodbelysning för placering utomhus.

     
 

Noxlite Wall för fasader är en diodbelysning som finns med både rektangulär och rund design.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Armaturerna i serien Noxlite är avsedda för fasader, uteplatser, balkonger och entréer. De är försedda med lysdioder som ger ett vitt ljus och de finns med eller utan rörelse- eller ljussensorer.

Sensorerna kan ställas in på en driftstid mellan fem sekunder och tio minuter. Det går även att justera graden av mörker då rörelsesensorerna ska aktiveras. På så vis kan armaturerna anpassas individuellt beroende på var de placeras.

Rund eller rektangulär
Noxlite Wall finns i fyra utföranden och ger en jämn ljusfördelning som enligt leverantören ska skapa en effektfull fasadbelysning. Armaturen finns både med rektangulär och rund design.

Vridbar spot
Noxlite finns även som Led-spot med vridbara huvuden som ska göra belysningen flexibel. Den kan justeras 70 grader nedåt och 30 grader åt höger och vänster.

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.