Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.

Nyheter

Digitalt vattenpass

Digitalt vattenpass
Tidigare i höstas lanserade FLEX sitt nya digitala vattenpass med funktioner som gör det enkelt att avläsa en exakt vinkel. Vattenpasset har dubbla displayer, belysta libeller och en hållfunktion som gör det möjligt att avläsa mätvärdet i efterhand.

FLEX Digitala vattenpass har dubbla displayer med justerbar bakgrundsbelysning och tre belysta libeller för enkel avläsning även i mörkare utrymmen. Displayerna är placerade på framsidan och ovansidan. De är läsbara i 360 grader med automatisk rotation och justerbar bakgrundsbelysning.

Vattenpasset ger en exakt vinkel där mätenheterna kan ändras till att anges i mm/m, grader, inches/feet alternativt procent. Den exakta mätningen gör att vattenpasset också kan användas för att måtta in lutande objekt. Vattenpasset ger även en exakt lutningsöverföring till ett längre avstånd.

Med hjälp av en hållfunktion kan det uppmätta värdet lagras, för avläsning i efterhand. En avstängningstimer stänger av displayen efter 10 minuter. 

Vattenpasset är tillverkat med hölje av aluminium. Starka magneter ger en säker fästning till arbetsstycken. Ändlocken är avtagbara. Skyddsklass IP 65 gör det damm- och vattentätt.

Egenskaper
Längd: 0,6 eller 1,2 meter.
Vikt: 0,843 resp 1,51 kg.
Exakthet: ± 0,05°/0°+90° ± 0,1/1°-89°.
Precisionsvattenpass: 0,029°.
Användningstid: ca 16 timmar.
Batterier: 2 st AA.

Skriven av Anna Göth

Flex Digitalt vattenpass, display framsida
Flex Digitalt vattenpass, display framsida
Flex Digitalt vattenpass, display ovansida
Flex Digitalt vattenpass, display ovansida
Flex Digitalt vattenpass, libell med belysning
Flex Digitalt vattenpass, libell med belysning

Nyheter

Tvättställ av nytt trämaterial

Woodio är ett nytt trämaterial som består av träflis och polymer. Materialet, som är helt vattentätt, kan formgjutas och är framtaget som ett alternativ till traditionellt badrumsporslin för att minska miljöpåverkan och koldioxidutsläpp från produkten.

ESSDECK Max, Ny trallskruv

Nyutvecklad trallskruv

ESSVE lanserar en ny trallskruv lagom till att trallsäsongen drar igång. Trallskruven är framtagen i samarbete med professionella snickare och har en utformning som underlättar montering av skevt trallvirke, motverkar flisor och minskar risken för att virket spricker vid skruvning nära kant.