Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Digitalt kulörmätningsverktyg för yrkesmålare

Nyheter

Digitalt kulörmätningsverktyg för yrkesmålare

Digitalt kulörmätningsverktyg för yrkesmålare
Nordsjö Colour Sensor är ett litet, effektivt kulörmätningsverktyg som kan användas av yrkesmålare för att säkerställa att kunden får en kulör som motsvarar dess förväntningar.

Nordsjö Colour Sensor används tillsammans med appen Nordsjö Professional Expert och mäter kulörer från valfria släta ytor såsom t ex textilier, tapeter eller möbler på några sekunder. Kulörmätningsverktyget kan användas av både yrkesmålare för att säkerställa att kunden får förväntad kulör men även av arkitekter eller övriga yrkesgrupper som arbetar med kulörer.

Med ett enkelt knapptryck skannar den lilla enheten av ytans kulören. Enheten är kompatibel med Nordsjö Professional Expert där man även direkt i mobiltelefonen eller surfplattan kan visualisera hur kulören kommer se ut när den är uppmålad i rummet. Via appen har även yrkesmålaren tillgång till Nordsjös produktkatalog, datablad och projekthanteringsverktyg.

Mätnoggrannheten är högre än 90% och återger kulörkoder i ACC, NCS och RAL. Ingen kalibrering behövs.

Kulörmätningsverktyget finns till försäljning hos Nordsjös återförsäljare samt på deras webbplats.

Skriven av Anna Göth

Nordsjö Colour Sensor Kulörmätningsverktyg
Nordsjö Colour Sensor Kulörmätningsverktyg
Kompatibel med Nordsjö Professional Expert app
Kompatibel med Nordsjö Professional Expert app

Nyheter

Giftfritt, tillgänglighetsanpassat fallskydd

2021-01-15
Fallunderlag

ECOSAFE² är ett svenskutvecklat fallskydd för lekplatser, skolgårdar m m som är både tillgänglighetsanpassat och fritt från farliga kemikalier. Fallskyddet är bedömt av Byggvarubedömningen och Sunda Hus samt listat i Svanens Husproduktportal, vilket gör att det kan användas vid Svanenmärkt byggande.

Miljöanpassade kabelskåp redo för belysning och fördelning

GARO har tagit fram kabelskåp med förmonterad utrustning för belysningsstyrning och fördelning i 18 olika färdigmonterade standardutföranden. Skåpen har ett hölje av tålig Magnelis och är främst avsedda för placering i offentliga miljöer med höga påfrestningskrav av exempelvis klimat, trafik, snöröjning, vandalisering och hundars revirmärkning.

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

NAVET Analytics, som arbetar med löpande omvärldsanalyser och konjunkturbevakning med fokus på bygg- och fastighetsmarknaden, reflekterar kring krisåret 2020 och effekterna när det gäller investeringar och marknadsförutsättningar. På många sätt skilde sig utvecklingen på bygg- och fastighetsmarknaden jämfört med tidigare ekonomiska kriser och det går att hitta förklaringar i såväl krisens ursprung som vilka kundgrupper krisen främst berör.