För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.
  • Nyheter
  • Digitalt kulörmätningsverktyg för yrkesmålare

Nyheter

Digitalt kulörmätningsverktyg för yrkesmålare

Digitalt kulörmätningsverktyg för yrkesmålare
Nordsjö Colour Sensor är ett litet, effektivt kulörmätningsverktyg som kan användas av yrkesmålare för att säkerställa att kunden får en kulör som motsvarar dess förväntningar.

Nordsjö Colour Sensor används tillsammans med appen Nordsjö Professional Expert och mäter kulörer från valfria släta ytor såsom t ex textilier, tapeter eller möbler på några sekunder. Kulörmätningsverktyget kan användas av både yrkesmålare för att säkerställa att kunden får förväntad kulör men även av arkitekter eller övriga yrkesgrupper som arbetar med kulörer.

Med ett enkelt knapptryck skannar den lilla enheten av ytans kulören. Enheten är kompatibel med Nordsjö Professional Expert där man även direkt i mobiltelefonen eller surfplattan kan visualisera hur kulören kommer se ut när den är uppmålad i rummet. Via appen har även yrkesmålaren tillgång till Nordsjös produktkatalog, datablad och projekthanteringsverktyg.

Mätnoggrannheten är högre än 90% och återger kulörkoder i ACC, NCS och RAL. Ingen kalibrering behövs.

Kulörmätningsverktyget finns till försäljning hos Nordsjös återförsäljare samt på deras webbplats.

Skriven av Anna Göth

Nordsjö Colour Sensor Kulörmätningsverktyg
Nordsjö Colour Sensor Kulörmätningsverktyg
Kompatibel med Nordsjö Professional Expert app
Kompatibel med Nordsjö Professional Expert app

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.

Laddinfrastruktur för framtiden

Laddinfrastruktur för framtiden

Den 15 maj träder en ny lag i kraft som innebär att det måste byggas in laddmöjligheter för elbilar vid ny- och ombyggnation av parkeringar. Schneider Electric har tagit fram en kanalskena för laddning som enkelt kan kompletteras med nya EVlink laddpunkter när behovet växer.