• Nyheter
  • Digitalt kulörmätningsverktyg för yrkesmålare

Nyheter

Digitalt kulörmätningsverktyg för yrkesmålare

Digitalt kulörmätningsverktyg för yrkesmålare
Nordsjö Colour Sensor är ett litet, effektivt kulörmätningsverktyg som kan användas av yrkesmålare för att säkerställa att kunden får en kulör som motsvarar dess förväntningar.

Nordsjö Colour Sensor används tillsammans med appen Nordsjö Professional Expert och mäter kulörer från valfria släta ytor såsom t ex textilier, tapeter eller möbler på några sekunder. Kulörmätningsverktyget kan användas av både yrkesmålare för att säkerställa att kunden får förväntad kulör men även av arkitekter eller övriga yrkesgrupper som arbetar med kulörer.

Med ett enkelt knapptryck skannar den lilla enheten av ytans kulören. Enheten är kompatibel med Nordsjö Professional Expert där man även direkt i mobiltelefonen eller surfplattan kan visualisera hur kulören kommer se ut när den är uppmålad i rummet. Via appen har även yrkesmålaren tillgång till Nordsjös produktkatalog, datablad och projekthanteringsverktyg.

Mätnoggrannheten är högre än 90% och återger kulörkoder i ACC, NCS och RAL. Ingen kalibrering behövs.

Kulörmätningsverktyget finns till försäljning hos Nordsjös återförsäljare samt på deras webbplats.

Skriven av Anna Göth

Nordsjö Colour Sensor Kulörmätningsverktyg
Nordsjö Colour Sensor Kulörmätningsverktyg
Kompatibel med Nordsjö Professional Expert app
Kompatibel med Nordsjö Professional Expert app

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.