Nyheter

Diamantkapskivor för hårdingar

Diamantkapskivor för hårdingar
Hilti presenterar nya diamantkapskivor för handhållna bensinkapmaskiner.

 
 

Diamantkapskiva för bensinkapmaskiner

Med den nya equidist-tekniken är alla diamanter i varje segment exakt placerade med regelbundna intervaller. Det ger hög kaphastighet under hela livslängden på bladet. Dessutom är bladet också mer passande för universell användning, då det skär effektivt med en enda kapskiva i olika typer av betong med varierande hårdhet. Snabb kapning med lång livslängd gör enligt Hilti kapandet i betong, natursten och murverk produktivt. 

Förutom "Special Performance" linjen, finns även Hilti diamantkapskivor i "Universal Performance"-linjen som är standardskivor av hög kvalitet för att kapa alla mineraliska material under byggandet.
 
De båda linjerna finns i diameter upp till 400 mm.
 
Testresultat från Hiltis tester med diamantkapskiva equidist till bensinkap, DC-D 350 C-SP.

Betongkvalitet C35.
Kaphastighet: 1,5m2/min
Livslängd: 19,5m2

 

Nyheter

Förbättrad termostat från MMA

Evosense Sprint förkortar installationstiden av termostaten avsevärt, eftersom den kan vara monterad både under driftsättning och balansering. I vanliga fall kan installation av termostater bara göras efter att systemet är balanserat och att alla dimensionerande flöden finns tillgängliga och är säkerställda.

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.