Nyheter

Diamantkapskivor för hårdingar

Diamantkapskivor för hårdingar
Hilti presenterar nya diamantkapskivor för handhållna bensinkapmaskiner.

 
 

Diamantkapskiva för bensinkapmaskiner

Med den nya equidist-tekniken är alla diamanter i varje segment exakt placerade med regelbundna intervaller. Det ger hög kaphastighet under hela livslängden på bladet. Dessutom är bladet också mer passande för universell användning, då det skär effektivt med en enda kapskiva i olika typer av betong med varierande hårdhet. Snabb kapning med lång livslängd gör enligt Hilti kapandet i betong, natursten och murverk produktivt. 

Förutom "Special Performance" linjen, finns även Hilti diamantkapskivor i "Universal Performance"-linjen som är standardskivor av hög kvalitet för att kapa alla mineraliska material under byggandet.
 
De båda linjerna finns i diameter upp till 400 mm.
 
Testresultat från Hiltis tester med diamantkapskiva equidist till bensinkap, DC-D 350 C-SP.

Betongkvalitet C35.
Kaphastighet: 1,5m2/min
Livslängd: 19,5m2

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.