Nyheter

Den nya flexibla färgskrapan

Den nya flexibla färgskrapan
Speedheaters Flexiskrapa är ett nytt unikt multiverktyg med 6 möjliga profiler i 1. Skrapan är ergonomiskt utformat med flexibel vinkellösning och två fasta lägen med möjlighet att kunna arbeta med skärets alla sidor utan att behöva montera om bladet!

En färgskrapa som är flexibel och lättanvänd har alltid varit efterfrågat på marknaden. Även att kunna ha flera skrapprofiler i samma verktyg, möjligheten till smidigare och snabbare byte av skrapblad utan att behöva lägga ned tid på att montera om bladen. Speedheater har lyssnat till dessa önskemål och lanserar den ergonomiskt utformade Flexiskrapan där byte av blad går på endast några sekunder.

Med det flexibla vinkelläget är skrapan optimal för användning vid svåråtkomliga och trånga ytor samt detaljerade profiler som fönster och möbler. Handtaget är greppvänligt och lättviktigt vilket också bidrar till enklare arbete även med enhandsgrepp.

Till Flexiskrapan medföljer ett bladmagasin med tre olika skrapblad som ger totalt 6 stycken olika profiler. Skrapbladen kan slipas och är kompatibla med alla verktyg från Speedheater. Bladmagasinet fästes i sidan på det inkluderade bälteshölster.

Skriven av Jenny Öhlund

Färgskrapan levereras med bladmagasin, tre olika skrapblad och bälteshölster
Färgskrapan levereras med bladmagasin, tre olika skrapblad och bälteshölster
Byte av blad går på endast några sekunder
Byte av blad går på endast några sekunder
Optimal för användning vid svåråtkomliga ytor som t ex. möbler
Optimal för användning vid svåråtkomliga ytor som t ex. möbler

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.