Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Delbara kabelskyddsrör med snäppkoppling

Nyheter

Delbara kabelskyddsrör med snäppkoppling

Uponor Snipp & Snapp® Panzar SRE anpassat för tuffa miljöer som öppen förläggning, havs- och sjökabelförläggning
Kabelskydden Uponor Snipp & Snapp® är en ny svensk innovation som är tillverkad till 100% av återvunnen plast och uppfyller klasserna SRN, SRS och SRE.

De delbara och vinklingsbara kabelskydden har en längsgående snäppkoppling och kan användas vid både tillfällig och permanent förläggning ovan eller under mark som skydd av befintliga kablar samt till reparation av skadade rör.

Rören är framtagna för att enkelt kunna läggas på känsliga ställen som t ex vid vind- och kärnkraftverk, i kuperad, utsatt terräng, över vattendrag, där kabeln behöver skyddas i efterhand eller när man vill undvika sprängning.

Uponor Snipp & Snapp finns i dimensioner 60-220 mm, i två olika längder och tre olika typer för att enkelt kunna växla mellan klasserna SRN, SRS och SRE beroende på förläggningsdjup och -plats.

Uponor Infra och Greenpipe har ingått ett samarbetsavtal där Uponor Infra har ensamrätt gällande försäljning av Snipp & Snapp® i Sverige.

Skriven av Helena Bengtsson.

Delbara kabelskyddsrör med snäppkoppling
Delbara kabelskyddsrör med snäppkoppling
Uponor Snipp & Snapp delbara kabelskyddsrör med snäppkoppling
Uponor Snipp & Snapp delbara kabelskyddsrör med snäppkoppling
Delbara kabelskyddsrör med snäppkoppling för skydd både ovan och under mark
Delbara kabelskyddsrör med snäppkoppling för skydd både ovan och under mark

Nyheter

Giftfritt, tillgänglighetsanpassat fallskydd

2021-01-15
Fallunderlag

ECOSAFE² är ett svenskutvecklat fallskydd för lekplatser, skolgårdar m m som är både tillgänglighetsanpassat och fritt från farliga kemikalier. Fallskyddet är bedömt av Byggvarubedömningen och Sunda Hus samt listat i Svanens Husproduktportal, vilket gör att det kan användas vid Svanenmärkt byggande.

Miljöanpassade kabelskåp redo för belysning och fördelning

GARO har tagit fram kabelskåp med förmonterad utrustning för belysningsstyrning och fördelning i 18 olika färdigmonterade standardutföranden. Skåpen har ett hölje av tålig Magnelis och är främst avsedda för placering i offentliga miljöer med höga påfrestningskrav av exempelvis klimat, trafik, snöröjning, vandalisering och hundars revirmärkning.

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

NAVET Analytics, som arbetar med löpande omvärldsanalyser och konjunkturbevakning med fokus på bygg- och fastighetsmarknaden, reflekterar kring krisåret 2020 och effekterna när det gäller investeringar och marknadsförutsättningar. På många sätt skilde sig utvecklingen på bygg- och fastighetsmarknaden jämfört med tidigare ekonomiska kriser och det går att hitta förklaringar i såväl krisens ursprung som vilka kundgrupper krisen främst berör.