För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.

Nyheter

Dämpad rekyl vid hammarslag

Uretanhammare
Nu kan hantverkare arbeta med kraft och precision även med oljiga eller blöta händer

Hultafors har utvecklat en serie Uretanhammare med ergonomiskt och greppvänligt handtag av Santoprene. Hultafors hammare DB har en skalle som är täckt med Uretan vilket gör att den är gnistfri och skonsam mot arbetsstycket. Skallen är fylld med stålkulor som dämpar stöten och minskar rekylen vilket också minskar risken för förslitningsskador. Handtaget är ergonomiskt utformat och har handtag av Santopren som ger ett optimalt grepp. Den plana ytan på skallens ovansida möjliggör att hammaren kan förvaras stående upprätt.

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.