• Nyheter
  • Dammskydd som fungerar som smittskydd

Nyheter

Dammskydd som fungerar som smittskydd

Dammskydd som fungerar som smittskydd
IMEX ZipWall skärmväggssystem som används för dammskydd på byggarbetsplatser, fungerar även på sjukhus eller fältsjukhus för att minska risken för spridning av virus.

Med ZipWall® kan man skapa uppdelade utrymmen på sjukhus eller fältsjukhus för att minska risken för spridning av virus. Med en enkel installation bygger man snabbt ett rumssystem. ZipDoor® kit gör in- och utgång enkel, samtidigt som spridning och smitta begränsas.

Systemet består av fjäderbelastade stolpar, där man fäster ett upp till 6 meter högt dammskydd med hjälp av plastfolie eller ZipFast™ återanvändbara paneler. Ingångar till de skapade rummen görs med ZipWall blixtlås eller den nya Magnetiska Dörren™. Man tätar sidorna av dammskyddet med FoamRail™ tejpfria tätningar.

Med ett komplett färdigt ZipWall® skyddspaket ger IMEX professionella entreprenörer en snabb och enkel skyddslösning. Det finns färdiga skyddspaket med alla tillbehör från väggar på 3 meter upp till 23 meter. Takhöjden kan regleras från 1,4 meter till 6,1 meter. 

Läs mer på www.zipwalls.se alt ring 0303-252 301.

Skriven av Malena Beijer

ZipWall
ZipWall
.
.

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS teglet med tre hål

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.