• Nyheter
  • Dammskydd som fungerar som smittskydd

Nyheter

Dammskydd som fungerar som smittskydd

Dammskydd som fungerar som smittskydd
IMEX ZipWall skärmväggssystem som används för dammskydd på byggarbetsplatser, fungerar även på sjukhus eller fältsjukhus för att minska risken för spridning av virus.

Med ZipWall® kan man skapa uppdelade utrymmen på sjukhus eller fältsjukhus för att minska risken för spridning av virus. Med en enkel installation bygger man snabbt ett rumssystem. ZipDoor® kit gör in- och utgång enkel, samtidigt som spridning och smitta begränsas.

Systemet består av fjäderbelastade stolpar, där man fäster ett upp till 6 meter högt dammskydd med hjälp av plastfolie eller ZipFast™ återanvändbara paneler. Ingångar till de skapade rummen görs med ZipWall blixtlås eller den nya Magnetiska Dörren™. Man tätar sidorna av dammskyddet med FoamRail™ tejpfria tätningar.

Med ett komplett färdigt ZipWall® skyddspaket ger IMEX professionella entreprenörer en snabb och enkel skyddslösning. Det finns färdiga skyddspaket med alla tillbehör från väggar på 3 meter upp till 23 meter. Takhöjden kan regleras från 1,4 meter till 6,1 meter. 

Läs mer på www.zipwalls.se alt ring 0303-252 301.

Skriven av Malena Beijer

ZipWall
ZipWall
.
.

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.