Nyheter

Cykelpollare med LED belysning

LUX
Cyklos LUX är en ny typ av cykelpollare med ramlåsning

Cykelpollaren har plats för två cyklar och cyklisten låser fast cykelramen i pollarens ram. Som tillval finns LED belysning för pollaren som skapar trygghet och ett ljussken vid cykelparkeringen. Belysningen har en beräknad livslängd om 50 000 brinntimmar. Belysningen är rostfri, okrossbar, utbytbar och reptålig.

FÖRANKRING
Rör för nedgjutning medföljer. Nedgjutes ca 320 mm.

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS teglet med tre hål

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.