Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • Coola arbetsskor visades på Nordbygg

Nyheter

Coola arbetsskor visades på Nordbygg

Coola arbetsskor visades på Nordbygg
På Nordbygg visade Robustor upp sin serie av skyddssneakers. De har aluminiumtåhätta och spiktrampskydd, och är testade enligt EN 345 S1 samt S3. Skorna är tillverkade med samma produktionsteknik som sneakers och löparskor för att skyddsskorna ska bli riktigt lätta och sköna samt ge extra bra stötdämpning.

Robustor tillverkar skyddsskor och arbetskläder med stort fokus på design, funktion och kvalitet. Utvecklingen av skyddsskor sker tillsammans med ortopedtekniker för att garantera att ergonomin är bra. Ergonomin i skyddsskor är viktig då skorna används under många timmar varje arbetsdag. Att använda korrekt uppbyggda skor med bra stabilitet gör att både fötter, ben och rygg skonas.

Den nya serien Brooklyn är tillverkad som moderna skateboardskor, för att klara stora påfresningar och slitage. Man har utrustat den med en skena som gör skon extra vridstabil och styv. Skon finns även i lite mindre storlekar, så att även kvinnor ska kunna hitta sneakers hos Robustor.

För att garantera att produkterna blir producerade enligt goda arbetsvillkor samt uppfyller kraven i REACH har man en överenskommelse med sina leverantörer, som säkerställer att de följer riktlinjerna. Villkoren inkluderar bla krav gällande arbetsmiljö, förbud mot barnarbete, brandsäkerhet, arbetstid och lön.

Skorna går att köpa direkt i Robustors webbshop.

Skrivet av Malena Beijer

Brooklyn
Brooklyn
Steve 14
Steve 14
Jerez
Jerez

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Betongtakpanna

Betongtakpanna i nytt utförande

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.