• Nyheter
  • Coola arbetsskor visades på Nordbygg

Nyheter

Coola arbetsskor visades på Nordbygg

Coola arbetsskor visades på Nordbygg
På Nordbygg visade Robustor upp sin serie av skyddssneakers. De har aluminiumtåhätta och spiktrampskydd, och är testade enligt EN 345 S1 samt S3. Skorna är tillverkade med samma produktionsteknik som sneakers och löparskor för att skyddsskorna ska bli riktigt lätta och sköna samt ge extra bra stötdämpning.

Robustor tillverkar skyddsskor och arbetskläder med stort fokus på design, funktion och kvalitet. Utvecklingen av skyddsskor sker tillsammans med ortopedtekniker för att garantera att ergonomin är bra. Ergonomin i skyddsskor är viktig då skorna används under många timmar varje arbetsdag. Att använda korrekt uppbyggda skor med bra stabilitet gör att både fötter, ben och rygg skonas.

Den nya serien Brooklyn är tillverkad som moderna skateboardskor, för att klara stora påfresningar och slitage. Man har utrustat den med en skena som gör skon extra vridstabil och styv. Skon finns även i lite mindre storlekar, så att även kvinnor ska kunna hitta sneakers hos Robustor.

För att garantera att produkterna blir producerade enligt goda arbetsvillkor samt uppfyller kraven i REACH har man en överenskommelse med sina leverantörer, som säkerställer att de följer riktlinjerna. Villkoren inkluderar bla krav gällande arbetsmiljö, förbud mot barnarbete, brandsäkerhet, arbetstid och lön.

Skorna går att köpa direkt i Robustors webbshop.

Skrivet av Malena Beijer

Brooklyn
Brooklyn
Steve 14
Steve 14
Jerez
Jerez

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.