• Nyheter
  • Coola arbetsskor visades på Nordbygg

Nyheter

Coola arbetsskor visades på Nordbygg

Coola arbetsskor visades på Nordbygg
På Nordbygg visade Robustor upp sin serie av skyddssneakers. De har aluminiumtåhätta och spiktrampskydd, och är testade enligt EN 345 S1 samt S3. Skorna är tillverkade med samma produktionsteknik som sneakers och löparskor för att skyddsskorna ska bli riktigt lätta och sköna samt ge extra bra stötdämpning.

Robustor tillverkar skyddsskor och arbetskläder med stort fokus på design, funktion och kvalitet. Utvecklingen av skyddsskor sker tillsammans med ortopedtekniker för att garantera att ergonomin är bra. Ergonomin i skyddsskor är viktig då skorna används under många timmar varje arbetsdag. Att använda korrekt uppbyggda skor med bra stabilitet gör att både fötter, ben och rygg skonas.

Den nya serien Brooklyn är tillverkad som moderna skateboardskor, för att klara stora påfresningar och slitage. Man har utrustat den med en skena som gör skon extra vridstabil och styv. Skon finns även i lite mindre storlekar, så att även kvinnor ska kunna hitta sneakers hos Robustor.

För att garantera att produkterna blir producerade enligt goda arbetsvillkor samt uppfyller kraven i REACH har man en överenskommelse med sina leverantörer, som säkerställer att de följer riktlinjerna. Villkoren inkluderar bla krav gällande arbetsmiljö, förbud mot barnarbete, brandsäkerhet, arbetstid och lön.

Skorna går att köpa direkt i Robustors webbshop.

Skrivet av Malena Beijer

Brooklyn
Brooklyn
Steve 14
Steve 14
Jerez
Jerez

Nyheter

Lysande stamskydd

JOM - Järn i offentlig miljö utökar sitt sortiment av stamskydd med en LED-belyst variant av modellen Ett. Stamskyddet som fungerar som påkörningsskydd är försett med en LED-list på den övre ramen, vilken ger både en vacker effekt och bra synlighet i höstmörkret.

Ny serie monteringslim

Ny serie monteringslim

Sikas nya serie med monteringslim består av tre olika produkter som tillsammans ska fungera som en helhetslösning för den professionella användaren. Monteringslimmen täcker in alla behov, allt från mindre, lättare monteringar till montering av tyngre föremål och även fogning.

Världens mest spridda byggblock förnyas

2019-11-08
Byggmaterial

Byggkatalogen bevakade för någon vecka sen mässan LEGO World på Kistamässan. Vi ville titta på framtidens byggare och när vi gjorde det hittade vi en materialnyhet som är glädjande. LEGO har utvecklat ett byggblock i bioplast. LEGO Plants tillverkas av sockerrör.