• Nyheter
  • Coola arbetsskor visades på Nordbygg

Nyheter

Coola arbetsskor visades på Nordbygg

Coola arbetsskor visades på Nordbygg
På Nordbygg visade Robustor upp sin serie av skyddssneakers. De har aluminiumtåhätta och spiktrampskydd, och är testade enligt EN 345 S1 samt S3. Skorna är tillverkade med samma produktionsteknik som sneakers och löparskor för att skyddsskorna ska bli riktigt lätta och sköna samt ge extra bra stötdämpning.

Robustor tillverkar skyddsskor och arbetskläder med stort fokus på design, funktion och kvalitet. Utvecklingen av skyddsskor sker tillsammans med ortopedtekniker för att garantera att ergonomin är bra. Ergonomin i skyddsskor är viktig då skorna används under många timmar varje arbetsdag. Att använda korrekt uppbyggda skor med bra stabilitet gör att både fötter, ben och rygg skonas.

Den nya serien Brooklyn är tillverkad som moderna skateboardskor, för att klara stora påfresningar och slitage. Man har utrustat den med en skena som gör skon extra vridstabil och styv. Skon finns även i lite mindre storlekar, så att även kvinnor ska kunna hitta sneakers hos Robustor.

För att garantera att produkterna blir producerade enligt goda arbetsvillkor samt uppfyller kraven i REACH har man en överenskommelse med sina leverantörer, som säkerställer att de följer riktlinjerna. Villkoren inkluderar bla krav gällande arbetsmiljö, förbud mot barnarbete, brandsäkerhet, arbetstid och lön.

Skorna går att köpa direkt i Robustors webbshop.

Skrivet av Malena Beijer

Brooklyn
Brooklyn
Steve 14
Steve 14
Jerez
Jerez

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS teglet med tre hål

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.