Nyheter

Clipper lanserar ny bordsåg

Clipper lanserar ny bordsåg
Clippers bordsåg CM42 har ett extra stort skärbord.

Clipper CM42 är en lätt och portabel bordsåg med en stabil konstruktion och fällbara ben och transporthjul vilket gör förflyttning av maskinen enkel.

Det stora skärbordet är låsbart och har vinklade lågfriktionshjul som ger bättre stabilitet och högre kapningsprecision.

Kapning av stora plattor
Skärbordet är 500 x 540 mm och har en förstärkt ram och medger kapning av stora plattor upp till 60 x 60 mm storlek. Skärbordet är dessutom vinklingsbart 0° - 45° som ger ett maximalt kapdjup på 135 mm vid 90° och 94 mm vid 45°.

Den maximala kaplängden uppgår till 670 mm och största materialtjocklek är 200 mm. Bordsågen har en elektrisk motor med 2,2 kW (3 hk) effekt.

 

 

Clipper lanserar ny bordsåg
Clipper lanserar ny bordsåg

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.