Nyheter

Clipper lanserar ny bordsåg

Clipper lanserar ny bordsåg
Clippers bordsåg CM42 har ett extra stort skärbord.

Clipper CM42 är en lätt och portabel bordsåg med en stabil konstruktion och fällbara ben och transporthjul vilket gör förflyttning av maskinen enkel.

Det stora skärbordet är låsbart och har vinklade lågfriktionshjul som ger bättre stabilitet och högre kapningsprecision.

Kapning av stora plattor
Skärbordet är 500 x 540 mm och har en förstärkt ram och medger kapning av stora plattor upp till 60 x 60 mm storlek. Skärbordet är dessutom vinklingsbart 0° - 45° som ger ett maximalt kapdjup på 135 mm vid 90° och 94 mm vid 45°.

Den maximala kaplängden uppgår till 670 mm och största materialtjocklek är 200 mm. Bordsågen har en elektrisk motor med 2,2 kW (3 hk) effekt.

 

 

Clipper lanserar ny bordsåg
Clipper lanserar ny bordsåg

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.