Nyheter

Byt insats istället för armatur

Byt insats istället för armatur
Varför byta ut en helt fungerande armatur för att få diodljus. Nu kan Fox Design levererara led-insatser för utbyte av ljuskälla i flera av företagets belysningsarmaturer.

        
 Nu finns det en utbytesinsats med led-ljus till väggarmaturen Grönnegade. På så vis kan armaturen få ett fortsatt liv med led-belysning.
  

Nu kan Fox Design levererara utbytesinsatser med led-ljus till flera av sina belysningsarmaturer. Det gäller exempelvis väggarmaturen Grönnegade, takarmaturen Klampen och pollaren Pullerten. Därmed kan en hel och fungerande armatur göras om för led-ljus och göra tjänst under ytterligare ett antal år.

Förlänger livslängden
Den nya led-insatsen ger färgtemperaturen 2700 kelvin och har ett färgåtergivningstal som uppges närma sig 90. Livslängden på led-modulen anges till minst 50 000 timmar när 70 procent av ljuset återstår. Ljuskällan är cree-diod på 8,4 watt.

 

Nyheter

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.