• Nyheter
  • Byggplatscontainer med säkerhetsklassad gallerbur

Nyheter

Byggplatscontainer med säkerhetsklassad gallerbur

Ferrapodcontainer med säkerhetsklassad gallerbur
Ferrapodcontainer är Containertjänsts säkerhetscontainer med en RC4 säkerhetsklassad gallerbur fastmonterad. Containern finns i storlekar 8, 10 eller 20 fot med valfri storlek på buren. De finns både till försäljning och uthyrning.

Inbrott på byggarbetsplatser är tyvärr en alltför vanlig företeelse men Containertjänsts säkerhetsklassade Ferrapodbur försvårar det avsevärt för tjuven.

Burarna finns i flera standardstorlekar och anpassas beroende på mängden verktyg och maskiner som man vill låsa in samt hur stort arbets- och förvaringsutrymme man vill ha i containern. De kan både specialanpassas beroende på kundens specifika behov eller monteras i en befintlig container.
För att förhindra insyn, eller för att ytterligare försvåra inbrott, kan buren byggas in med plåt eller byggplywood.

Ferrapodcontainern är som standard utrustad med isolering, belysning, byggcentral, värmefläkt och låsbom i säkerhetsklass 5. Gallerdörren är 1 m bred för att möjliggöra indragning av en europapall.


I Certifieringen ingår låssystem ASSA 850C/851C-50 (det går att välja egna nyckelsystem) men går även att utöka med ett extra daglås med lägre klassning.

Skriven av Helena Bengtsson.

Säkerhetsklassad gallerbur monterad i container
Säkerhetsklassad gallerbur monterad i container

Nyheter

Den nya flexibla färgskrapan

2022-01-17
Måleriverktyg

Speedheaters Flexiskrapa är ett nytt unikt multiverktyg med 6 möjliga profiler i 1. Skrapan är ergonomiskt utformat med flexibel vinkellösning och två fasta lägen med möjlighet att kunna arbeta med skärets alla sidor utan att behöva montera om bladet!

Mattsvart takavvattning

2022-01-14
Takavvattning

Plannja har utökat sitt sortiment av takavvattning med en mattsvart kulör som gör det möjligt att ha samma mattsvarta kulör på både tak och takavvattning.

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Byggkatalogens redaktion önskar alla våra kunder och läsare en riktigt God Jul och Gott Nytt År! Vi är tillbaka igen efter helgerna med aktuella produktnyheter och trendspaningar i byggbranschen. Fortsätt gärna höra av er med tips på nya och spännande produkter eller andra synpunkter och önskemål!