• Nyheter
  • Byggplatscontainer med säkerhetsklassad gallerbur

Nyheter

Byggplatscontainer med säkerhetsklassad gallerbur

Ferrapodcontainer med säkerhetsklassad gallerbur
Ferrapodcontainer är Containertjänsts säkerhetscontainer med en RC4 säkerhetsklassad gallerbur fastmonterad. Containern finns i storlekar 8, 10 eller 20 fot med valfri storlek på buren. De finns både till försäljning och uthyrning.

Inbrott på byggarbetsplatser är tyvärr en alltför vanlig företeelse men Containertjänsts säkerhetsklassade Ferrapodbur försvårar det avsevärt för tjuven.

Burarna finns i flera standardstorlekar och anpassas beroende på mängden verktyg och maskiner som man vill låsa in samt hur stort arbets- och förvaringsutrymme man vill ha i containern. De kan både specialanpassas beroende på kundens specifika behov eller monteras i en befintlig container.
För att förhindra insyn, eller för att ytterligare försvåra inbrott, kan buren byggas in med plåt eller byggplywood.

Ferrapodcontainern är som standard utrustad med isolering, belysning, byggcentral, värmefläkt och låsbom i säkerhetsklass 5. Gallerdörren är 1 m bred för att möjliggöra indragning av en europapall.


I Certifieringen ingår låssystem ASSA 850C/851C-50 (det går att välja egna nyckelsystem) men går även att utöka med ett extra daglås med lägre klassning.

Skriven av Helena Bengtsson.

Säkerhetsklassad gallerbur monterad i container
Säkerhetsklassad gallerbur monterad i container

Nyheter

Laddstolpsfundament av återvunnen plast

Svenska företaget Unimi Solutions AB har kommit med en miljövänligare variant av sina modulära betongfundament för laddstationer till elbilar - Unimi-1base ECO plastic. Fundamentet är tillverkat av återvunnen plast och väger endast 18 kg vilket gör att det kan hanteras manuellt utan tunga lyftanordningar.

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.