Nyheter

Byggmiljöguiden via sms

Byggmiljöguiden via sms
Folksam har nyligen lanserat 2008 års upplaga av Byggmiljöguiden. Nytt för årets version är möjligheten att få information sänd direkt till mobiltelefonen.

   
 

Från Folksams Byggmiljöguide 2008 kan produktlistor nu hämtas via sms.

 

Byggmiljöguiden är som tidigare en kostnadsfri handbok i miljövänligt byggande, där Folksam kartlagt vilken miljöpåverkan olika byggmaterial har.
Guiden finns tillgänglig som webbtjänst på Folksams webbplats där man kan söka miljövänliga produkter. Nytt för den senaste upplagan är att listan över produkterna kan skickas till mobiltelefon som sms.


Genom att få listan över tänkbara material, direkt i telefonen, underlättar det för de personer som ska göra ett aktivt miljöval. Man kan ta emot listan i sin egen telefon eller till den som ska köpa in materialen, säger man från Folksam.

Byggmiljöguiden och sms-tjänsten är kostnadsfria och finns tillgängliga på www.folksam.se/renoveramiljovanligt

 

Nyheter

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.