Nyheter

Byggmiljöguiden via sms

Byggmiljöguiden via sms
Folksam har nyligen lanserat 2008 års upplaga av Byggmiljöguiden. Nytt för årets version är möjligheten att få information sänd direkt till mobiltelefonen.

   
 

Från Folksams Byggmiljöguide 2008 kan produktlistor nu hämtas via sms.

 

Byggmiljöguiden är som tidigare en kostnadsfri handbok i miljövänligt byggande, där Folksam kartlagt vilken miljöpåverkan olika byggmaterial har.
Guiden finns tillgänglig som webbtjänst på Folksams webbplats där man kan söka miljövänliga produkter. Nytt för den senaste upplagan är att listan över produkterna kan skickas till mobiltelefon som sms.


Genom att få listan över tänkbara material, direkt i telefonen, underlättar det för de personer som ska göra ett aktivt miljöval. Man kan ta emot listan i sin egen telefon eller till den som ska köpa in materialen, säger man från Folksam.

Byggmiljöguiden och sms-tjänsten är kostnadsfria och finns tillgängliga på www.folksam.se/renoveramiljovanligt

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.