Nyheter

Byggkatalogen ökar igen

INGEN BILD
Byggkatalogen.se hade över 91 000 unika användare under april. Det är en ökning med nästan 7 000 mot tidigare toppnotering i oktober 2009.

Antalet användare av Byggkatalogen ökade kraftigt under april. Under månaden var över 91 000 unika användare inne i webbtjänsten och gjorde sökningar. Det är en ökning med nästan 7 000 mot tidigare toppnotering i oktober 2009.

Ökningen beror till stor del på förbättringar i webbtjänsten. Exempelvis har den en ny sökmotor som ger bättre söksvar och mer översikt. Dessutom har den fått en efterfrågad länkning mot BASTA-registrerade varor.
 

 

Om Byggkatalogen
I Byggkatalogen finns oberoende, aktuell och strukturerad information om Sveriges byggvaror samlad på ett ställe. Byggkatalogen finns både som webbtjänst och som tryckt katalog. Byggkatalogen används regelbundet av proffs inom yrkeskategorier som arkitekter, tekniska konsulter, byggentreprenörer, fastighetsförvaltare, inköpare med flera.

 

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.