Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Byggkatalogen ökar igen

INGEN BILD
Byggkatalogen.se hade över 94 000 unika användare under maj 2012. Det är en ökning med drygt 3 000 mot tidigare toppnotering i april 2010.

 

Antalet användare av Byggkatalogen ökade kraftigt under maj. Under månaden var över 94 000 unika användare inne i webbtjänsten och gjorde sökningar. Det är en ökning med nästan 3 000 mot tidigare toppnotering i april 2010.
Ökningen beror till stor del på att direkttrafiken ökar, dvs. att man oftare aktivt väljer att söka efter material just i Byggkatalogen. Trafiken från Google har också ökat gradvis under året, anledningen är löpande SEO anpassningar av sajten.

 

Om Byggkatalogen
I Byggkatalogen finns oberoende, aktuell och strukturerad information om Sveriges byggvaror samlad på ett ställe. Byggkatalogen finns både som webbtjänst och som tryckt katalog. Byggkatalogen används regelbundet av proffs inom yrkeskategorier som arkitekter, tekniska konsulter, byggentreprenörer, fastighetsförvaltare, inköpare med flera.

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.