Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Byggandet av privata lokaler fortsätter att minska

Nyheter

Byggandet av privata lokaler fortsätter att minska

INGEN BILD
Påbörjade husbyggnadsinvesteringar inom privata lokaler fortsätter minska, enligt konjunkturrapport från Industrifakta.

I Industrifaktas kommande konjunkturrapport Marknadstrender Bygg, kan man notera en fortsatt minskning av de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna inom privata lokaler. Den kraftigaste minskningen svarar industribyggandet för.

Industrifaktas prognos pekar på en minskning med 60 procent för industrins påbörjade investeringar jämfört med 2008. Prognosen för ny- och ombyggnadsinvesteringar inom kontor och handel visar en minskning i år med 20 procent.

Fallet i industrins husbyggande väntas mattas av betydligt under 2010, medan kontor och handel kan räkna med en fortsatt nedgång i bygginvesteringarna med ca 15 procent.

 

Länk: http://www.industrifakta.se/pdfer/marknadstrender_bygg_a.pdf

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.