Nyheter

Bullerplank och spaljé i ett

Bullerplank och spaljé i ett
Från Trans-Naval AB kommer det absorberande bullerskyddet Noistop Green som även fungerar som spaljé.

 
 

Noistop Green är ett absorberande bullerskydd som även fungerar som spaljé för växter.

 

Bullerskyddet är uppbyggt av sektioner som kan monteras samman utan hjälp av maskiner. Varje sektion har en ram av förzinkat stål, med ett grovmaskigt nät som håller bullerabsorbenterna av stenull på plats. Bullerskyddets nätmattor fungerar även som spaljé och ger fäste för växter.


Sektionerna har måtten (HxBxD) 900x2000x115 millimeter. De kan monteras på varandra så att man får ett bullerplank med höjden 1800 eller 2700 millimeter. Varje sektion väger 54 kilo.

Nyheter

Batteridriven väggslip

2019-09-23
Slipmaskiner

Makita har lanserat en ny väggslip med batteridrift som är den första i sitt slag. Slipen är utrustad med teleskopskaft och kan användas för slipning på väggar och tak av gips.

Förbättrad termostat från MMA

Evosense Sprint förkortar installationstiden av termostaten avsevärt, eftersom den kan vara monterad både under driftsättning och balansering. I vanliga fall kan installation av termostater bara göras efter att systemet är balanserat och att alla dimensionerande flöden finns tillgängliga och är säkerställda.

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.