Nyheter

Bullermätare med loggerfunktion

Bullermätare med loggerfunktion
Från Lutron kommer en lljudnivåmätare som loggar mätvärdena och sparar dem på ett SD-kort för senare avläsning i dator.

                                      
 Med ljudnivåmätaren SL-4023SD kan mätvärden sparas och senare avläsas som tabellvärden eller kurvor i en dator.

Ljudnivåmätaren SL-4023SD är enligt uppgift en robust ljudnivåmätare som är försedd med loggerfunktion. Sparade mätvärden lagras på SD-kort för överföring till PC. I ett vanligt Excel-program kan värdena sedan avläsas i kurva eller tabell.

Brett mätområde
Mätområdet är 30 till 130 decibel och noggrannheten är klass 2 enligt IEC 61672. Mätaren har display med bakgrundsbelysning vilket ska ge möjlighet till avläsning även i mörker.

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.