Nyheter

Brunnsmanschett på rulle

Brunnsmanschett på rulle
Maxit lanserar Z-line Brunnsmanschett DBR, en brunnsmanschett på rulle, som är speciellt framtagen för golvrännor.

 
 

Z-line Brunnsmanschett DBR för golvrännor.

 

Z-line Brunnsmanschett DBR är avsedd för anslutning av Z-line Foil tätskikt mot rektangulära golvbrunnar i våtrum. Konstruktionen är endast lämpad för brunnar placerade minst 200 millimeter från vägg i samtliga riktningar. Och själva brunnen får vara maximalt 150 millimeter bred. Brunnsmanschetten ska skäras så att den är minst 150 millimeter längre än brunnens längd.

 

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.