Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Brunnar med ren design

Brunnar med ren design
Geberit har utvecklat designbrunnar av rostfritt stål som möjliggör en individuell utformning av badrummet. Brunnarna finns som golvrännor och golvbrunnar samt väggbrunnar och har en integrerad tätskiktsfolie för att minimera risken för läckage samt spara tid vid montering.

Brunnarna kan användas vid både ny- och ombyggnation och finns i utförande som väggbrunnar, golvrännor eller golvbrunnar för att kunna anpassa installationen efter rummets förutsättningar och inredning.

Geberit Väggbrunn
Väggbrunn som är integrerad bakom väggen i duschen och gör det möjligt att skapa en helt ren design utan störande skarvar i golvet. Systemtekniken gör det möjligt att implementera en väggbrunn även vid renoveringar och där utrymmet är begränsat. Integrerad tätskiktsfolie säkrar maximal täthet.
Väggbrunnarna finns med montering som som Geberit GIS och Geberit Duofix samt i utförande för inmurning i massiv vägg, vilket gör det möjligt att placera alla rörledningar inuti väggen.
Uppsamlingsprofilen framför väggen stödjer fallet och samlar upp smuts och avlagringar som sedan enkelt kan sköljas bort.
Utseende. Väggbrunnen finns som blankförkromad, i borstat stål, alpinvit samt i utförande för kakling.
Mått. 320×50 mm.

Geberit Golvränna Cleanline
Golvränna som kombinerar ett elegant utseende med enkel installation. Kan antingen placeras nära väggen eller i mitten av duschområdet. Golvrännan består av två delar: en uppsamlingsyta av rostfritt stål som utgör den synliga delen, under den finns ett avlopp i mitten som är monterat precis som ett traditionellt golvavlopp. En integrerad tätskiktsfolie gör att den sitter fast ordentligt i avloppet och säkrar maximal täthet. Golvrännan kan kortas av vid monteringen beroende på dimensionerna i duschområdet.
Den är enkel att rengöra. Smutsen glider lätt av från uppsamlingsytan och hårsilen kan enkelt tas bort och rengöras.
Utseende. Golvrännan är av borstat stål.
Mått. 300–1 300×43 mm (kapningsbar). Silen är 157 mm.

Geberit Golvbrunn
Kompakt golvbrunn med gallerområde på endast 80×80 mm. Rund eller kvadratisk design.
Integrerad tätskiktsfolie. Gallret kan justeras så att det passar ihop med golvplattorna. Under gallret sitter en integrerad hårsil som lätt kan tas bort och rengöras för att förhindra att det blir stopp i avloppet.
Utseende. Golvbrunnen är av rostfritt stål.
Mått. 80×80 mm.


Skriven av Anna Göth

Väggbrunn
Väggbrunn
Golvränna
Golvränna
Golvbrunn
Golvbrunn

Nyheter

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.