Vi utför underhåll av Byggkatalogen.se vilket kan påverka sökresultatet. Vi beklagar störningen och hoppas det ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Brett sortiment av halogenlampor

halonova
2010-02-02
Med den nya produktserien Halonova uppger Egma AB att de har marknadens bredaste sotiment av halogenlampor.

Halonova är en ny produktserie halogenlampor av många modeller, med både stift- och skruvsockel. Företaget Egma lanserar en serie halogenlampor som är utformade som glödlampor. Därför ska de enkelt kunna fungera som ersättning. Genom så kallad xenon-teknik uppges halogenlamporna ge klarare ljus samtidigt som de använder 30 procent mindre energi. Det ger lamporna en livslängd som ska vara dubbelt så lång som för glödlampor. Halogenlamporna är även dimbara.

Både skruv- och stiftsockel

Halogenlamporna kan användas i alla typer av armaturer och finns med både konventionell skruvsockel och stiftsockel. De finns som spotlighter, små inbyggnadslampor, kronljus, vridna kronljus, globlampor, reflektorlampor och med klassisk glödlampsform.

 

 

Brett sortiment av halogenlampor
Brett sortiment av halogenlampor

Nyheter

Kombinationsbruk med permanent kolsänka

2023-02-01
Murbruk

Finja Betongs gröna Eco-linje utökas nu med ytterligare en byggprodukt - Mur- & Putsbruk B ECO, ett torrbruk med en inbyggd och livslång kolsänka i form av biokol som motverkar ökande halter av koldioxid i atmosfären.

Kraftfullt grepp med Carbonhand®

Personer som drabbas av nedsatt handfunktion får ofta svårt att fortsätta utföra sitt arbete på ett självständigt sätt efter en rehabilitering. Bioservo har därför utvecklat ett nytt hjälpmedel med den kraftförstärkande handsken Carbonhand®.

Murblock Bas ECO oisolerat lättklinkerblock med inbyggt biokol

Lättklinkerblock med inbyggd kolsänka

Finja Betong fortsätter att producera klimatpositiva byggprodukter i sin gröna Eco-linje. Nu senast lanserades det spårade lättklinkerblocket Murblock Bas ECO med en permanent CO₂-sänka* i form av biokol som varar hela produktens livstid.