Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Brett sortiment av halogenlampor

halonova
2010-02-02
Med den nya produktserien Halonova uppger Egma AB att de har marknadens bredaste sotiment av halogenlampor.

Halonova är en ny produktserie halogenlampor av många modeller, med både stift- och skruvsockel. Företaget Egma lanserar en serie halogenlampor som är utformade som glödlampor. Därför ska de enkelt kunna fungera som ersättning. Genom så kallad xenon-teknik uppges halogenlamporna ge klarare ljus samtidigt som de använder 30 procent mindre energi. Det ger lamporna en livslängd som ska vara dubbelt så lång som för glödlampor. Halogenlamporna är även dimbara.

Både skruv- och stiftsockel

Halogenlamporna kan användas i alla typer av armaturer och finns med både konventionell skruvsockel och stiftsockel. De finns som spotlighter, små inbyggnadslampor, kronljus, vridna kronljus, globlampor, reflektorlampor och med klassisk glödlampsform.

 

 

Brett sortiment av halogenlampor
Brett sortiment av halogenlampor

Nyheter

Byggbranschens första växtbaserade luft- och ångspärr

2021-01-18
Plastfolie

Som ett initiativ till att minska sin miljöpåverkan har T-Emballage Bygg tagit fram en luft- och ångspärrande byggfolie av växtbaserat material, T-Tät Standard BIO. Materialet I’m green™ Polyeten används redan utbrett i ett antal andra branscher och T-Emballage Bygg är nu först ut i byggbranschen.

Giftfritt, tillgänglighetsanpassat fallskydd

2021-01-15
Fallunderlag

ECOSAFE² är ett svenskutvecklat fallskydd för lekplatser, skolgårdar m m som är både tillgänglighetsanpassat och fritt från farliga kemikalier. Fallskyddet är bedömt av Byggvarubedömningen och Sunda Hus samt listat i Svanens Husproduktportal, vilket gör att det kan användas vid Svanenmärkt byggande.

Miljöanpassade kabelskåp redo för belysning och fördelning

GARO har tagit fram kabelskåp med förmonterad utrustning för belysningsstyrning och fördelning i 18 olika färdigmonterade standardutföranden. Skåpen har ett hölje av tålig Magnelis och är främst avsedda för placering i offentliga miljöer med höga påfrestningskrav av exempelvis klimat, trafik, snöröjning, vandalisering och hundars revirmärkning.

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

NAVET Analytics, som arbetar med löpande omvärldsanalyser och konjunkturbevakning med fokus på bygg- och fastighetsmarknaden, reflekterar kring krisåret 2020 och effekterna när det gäller investeringar och marknadsförutsättningar. På många sätt skilde sig utvecklingen på bygg- och fastighetsmarknaden jämfört med tidigare ekonomiska kriser och det går att hitta förklaringar i såväl krisens ursprung som vilka kundgrupper krisen främst berör.