Nyheter

Breda induktionshällar från Ilve

Breda induktionshällar från Ilve
Italian Brands lanserar nu spisar med bred induktionshäll. Spisarna kommer från Italienska Ilve som kompletterar sitt sortiment av breda gasspisar.

        
 

Ilves spisar med induktionshäll finns i bredder upp till 1 000 millimeter.

 

 

 

Spisarna med induktionshäll finns i bredder mellan 600 och 1 000 millimeter och har samma valmöjligheter när det gäller färg och utföranden som företagets gasspisar. Det vill säga rostfria eller svarta så kallade Hi-Techmodeller och mer nostalgiska varianter i sex olika färger. Spisarna har vred i mässing eller krom.


Finns även för inbyggnad

Den 1 000 millimeter breda induktionsspisen har sex kokzoner och 900 millimetersvarianten har fem. Den största zonen har diametern 260 millimeter och uppges vara störst på marknaden. Samtliga spisar har boosterfunktion på alla zoner och 70 graders varmhållning.
Spisar med induktionshällar i bredden 600 och 900 millimeter finns även för inbyggnad.

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.