Nyheter

Breda induktionshällar från Ilve

Breda induktionshällar från Ilve
Italian Brands lanserar nu spisar med bred induktionshäll. Spisarna kommer från Italienska Ilve som kompletterar sitt sortiment av breda gasspisar.

        
 

Ilves spisar med induktionshäll finns i bredder upp till 1 000 millimeter.

 

 

 

Spisarna med induktionshäll finns i bredder mellan 600 och 1 000 millimeter och har samma valmöjligheter när det gäller färg och utföranden som företagets gasspisar. Det vill säga rostfria eller svarta så kallade Hi-Techmodeller och mer nostalgiska varianter i sex olika färger. Spisarna har vred i mässing eller krom.


Finns även för inbyggnad

Den 1 000 millimeter breda induktionsspisen har sex kokzoner och 900 millimetersvarianten har fem. Den största zonen har diametern 260 millimeter och uppges vara störst på marknaden. Samtliga spisar har boosterfunktion på alla zoner och 70 graders varmhållning.
Spisar med induktionshällar i bredden 600 och 900 millimeter finns även för inbyggnad.

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.