Nyheter

Breda induktionshällar från Ilve

Breda induktionshällar från Ilve
Italian Brands lanserar nu spisar med bred induktionshäll. Spisarna kommer från Italienska Ilve som kompletterar sitt sortiment av breda gasspisar.

        
 

Ilves spisar med induktionshäll finns i bredder upp till 1 000 millimeter.

 

 

 

Spisarna med induktionshäll finns i bredder mellan 600 och 1 000 millimeter och har samma valmöjligheter när det gäller färg och utföranden som företagets gasspisar. Det vill säga rostfria eller svarta så kallade Hi-Techmodeller och mer nostalgiska varianter i sex olika färger. Spisarna har vred i mässing eller krom.


Finns även för inbyggnad

Den 1 000 millimeter breda induktionsspisen har sex kokzoner och 900 millimetersvarianten har fem. Den största zonen har diametern 260 millimeter och uppges vara störst på marknaden. Samtliga spisar har boosterfunktion på alla zoner och 70 graders varmhållning.
Spisar med induktionshällar i bredden 600 och 900 millimeter finns även för inbyggnad.

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

STEICOflex isolering av träfiber

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.