Nyheter

Breda fläktar från Ilve

Breda fläktar från Ilve
Italienska Ilve utökar sitt sortiment av spisfläktar som nu finns med mått för extra breda spisar och hällar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aura, Vela och Opera är exempel från den italienska tillverkaren Ilves lansering av en serie breda fläktar med designen i fokus.

 

 

Från den italienska tillverkaren Ilve lanserar nu generalagenten Italian Brands en serie nya spisfläktar som är avsedda för breda spisar och hällar. Fläktarna finns med bredden 900 millimeter och flera av dem också 1 200 och 1 500 millimeter. De är försedda med motorer som klarar upp till 950 kubikmeter luft i timmen, med ljudnivåer mellan 42 och 65 decibel.

Fläktar med speciell design
Aura är utformad som en tavla med en utstickande blåbelyst glasskiva som fläkthuv. Fläkten är endast 136 millimeter djup och finns med bredden 900 eller 1 200 millimeter. Den arbetar med två motorer och finns i rostfritt stål eller svartlackerad.


Vela LCD är en fläkt med inbyggd tv-skärm som ger köks-tv en ny innebörd. Fläkten är av rostfritt stål med kåpa i härdat svart glas.


Opera är en välvd fläkt som sträcker sig upp längs väggen bakom spisen. Den välvda ytan är av glas som finns i svart eller vitt. Fläkten lämnar ett luftigt utrymme ovanför spisen och släpper in ljuset. Den har belysning som består av lysdioder som inte ska behöva bytas.

 

Nyheter

Nya väggelement med halm

2019-10-11
Skivor

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

Första Svanenmärkta plastgolvet

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.