Nyheter

Breda fläktar från Ilve

Breda fläktar från Ilve
Italienska Ilve utökar sitt sortiment av spisfläktar som nu finns med mått för extra breda spisar och hällar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aura, Vela och Opera är exempel från den italienska tillverkaren Ilves lansering av en serie breda fläktar med designen i fokus.

 

 

Från den italienska tillverkaren Ilve lanserar nu generalagenten Italian Brands en serie nya spisfläktar som är avsedda för breda spisar och hällar. Fläktarna finns med bredden 900 millimeter och flera av dem också 1 200 och 1 500 millimeter. De är försedda med motorer som klarar upp till 950 kubikmeter luft i timmen, med ljudnivåer mellan 42 och 65 decibel.

Fläktar med speciell design
Aura är utformad som en tavla med en utstickande blåbelyst glasskiva som fläkthuv. Fläkten är endast 136 millimeter djup och finns med bredden 900 eller 1 200 millimeter. Den arbetar med två motorer och finns i rostfritt stål eller svartlackerad.


Vela LCD är en fläkt med inbyggd tv-skärm som ger köks-tv en ny innebörd. Fläkten är av rostfritt stål med kåpa i härdat svart glas.


Opera är en välvd fläkt som sträcker sig upp längs väggen bakom spisen. Den välvda ytan är av glas som finns i svart eller vitt. Fläkten lämnar ett luftigt utrymme ovanför spisen och släpper in ljuset. Den har belysning som består av lysdioder som inte ska behöva bytas.

 

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.

LESS teglet med tre hål

LESS - teglet med de hållbara fördelarna

Wienerberger har nyligen lanserat ett tegel med tydliga fördelar för både klimatet och arbetsmiljön. Nyheten ligger i tre små hål i tegelstenen som i övrigt har samma dimension och utseende som traditionellt slaget tegel.