Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Bred enstavstilja från Rappgo

Bred enstavstilja från Rappgo
Från golvtillverkaren Rappgo i Mörkaskog kommer en enstavstilja i ek och furu, som uppges vara en av de bredaste på marknaden.

     
 

Rappgo i Mörkaskog lanserar en 300 millimeter bred enstavstilja, som ska vara en av de bredaste på marknaden.

Rappgo lanserar nu en golvtilja som, med sina 300 millimeter, är den bredaste företaget någonsin tillverkat. Enligt företaget är den nya breda tiljan särskilt framtagen för rum som kräver större dimensioner. Det kan exempelvis vara stora gårdar, herresäten och lokaler för samling och representation. Andra användningsområden kan vara miljöer med stora ytor och öppna planlösningar.
 
Limmad i skikt
Tiljorna är uppbyggda i skikt som limmats mot varandra i 90 graders vinkel. Något som man från Rappgo menar ska garantera formstabilitet och ett minimum av springor.
Den nya enstavstiljan finns i lackerad eller oljad ek, och i furu som är lackerad eller behandlad med lut och vitolja.

 

Nyheter

Stegar med förbättrad säkerhet

2021-03-08
Stegar

För att bemöta aktuella europeiska standarder har WIBE Ladders tagit fram ett nytt sortiment av anliggande stegar med tydlig säkerhetsprofilering. PROF+ stegarna är anpassade för arbete i tuffa miljöer och för alla typer av väderlekar.

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

3M™ Speedglas™ - Den första svetshjälmen med välvt glas

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.