Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Bred enstavstilja från Rappgo

Bred enstavstilja från Rappgo
Från golvtillverkaren Rappgo i Mörkaskog kommer en enstavstilja i ek och furu, som uppges vara en av de bredaste på marknaden.

     
 

Rappgo i Mörkaskog lanserar en 300 millimeter bred enstavstilja, som ska vara en av de bredaste på marknaden.

Rappgo lanserar nu en golvtilja som, med sina 300 millimeter, är den bredaste företaget någonsin tillverkat. Enligt företaget är den nya breda tiljan särskilt framtagen för rum som kräver större dimensioner. Det kan exempelvis vara stora gårdar, herresäten och lokaler för samling och representation. Andra användningsområden kan vara miljöer med stora ytor och öppna planlösningar.
 
Limmad i skikt
Tiljorna är uppbyggda i skikt som limmats mot varandra i 90 graders vinkel. Något som man från Rappgo menar ska garantera formstabilitet och ett minimum av springor.
Den nya enstavstiljan finns i lackerad eller oljad ek, och i furu som är lackerad eller behandlad med lut och vitolja.

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.