Nyheter

Bred enstavstilja från Rappgo

Bred enstavstilja från Rappgo
Från golvtillverkaren Rappgo i Mörkaskog kommer en enstavstilja i ek och furu, som uppges vara en av de bredaste på marknaden.

     
 

Rappgo i Mörkaskog lanserar en 300 millimeter bred enstavstilja, som ska vara en av de bredaste på marknaden.

Rappgo lanserar nu en golvtilja som, med sina 300 millimeter, är den bredaste företaget någonsin tillverkat. Enligt företaget är den nya breda tiljan särskilt framtagen för rum som kräver större dimensioner. Det kan exempelvis vara stora gårdar, herresäten och lokaler för samling och representation. Andra användningsområden kan vara miljöer med stora ytor och öppna planlösningar.
 
Limmad i skikt
Tiljorna är uppbyggda i skikt som limmats mot varandra i 90 graders vinkel. Något som man från Rappgo menar ska garantera formstabilitet och ett minimum av springor.
Den nya enstavstiljan finns i lackerad eller oljad ek, och i furu som är lackerad eller behandlad med lut och vitolja.

 

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.