Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Bra att ha när det hettar till

Bra att ha när det hettar till
Snickers Workwear har tagit fram en ny serie flamskyddande arbetskläder. Förutom säkerhetsaspekten har fokus lagts på att göra bekväma kläder.

    
 

Snickers Workwear har tagit fram en ny serie flamskyddande arbetskläder. De ska skydda mot gnistor, värme och lågor, men också vara sköna att arbeta i.

  

Enligt Snickers Workwear är många av dagens flamskyddande arbetskläder otympliga och svåra att röra sig i. Därför har företaget nu tagit fram en kollektion som ska ha bra funktionalitet men även vara sköna att arbeta i.

Följer användarens rörelser

I klädserien ingår både en fodrad och en ofodrad jacka, byxor med eller utan hölsterficka och en svetsoverall. Samtliga plagg är designade med ergonomisk skärning som ska följa användarens rörelser. För att hindra gnistor och svetsloppor från att tränga in är alla fickor nedåtvikta. Byxorna är försedda med knäskydd.

Skapar skyddande barriär

I serien ingår även sweatshirt, kort- och långärmade T-tröjor, kalsonger, långkalsonger och strumpor. Plaggen är sydda i ett material som stelnar när det utsätts för hetta, och på så vis skapas en skyddande barriär. Dessutom är de fukttransporterande för att kroppstemperaturen ska kunna regleras vid hårt arbete.

 

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.