Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Bostadsbyggandet upp, lokalbyggandet ner

Nyheter

Bostadsbyggandet upp, lokalbyggandet ner

industrifakta
Industrifakta presenterar ny konjunkturrapport

Enligt Industrifaktas senaste konjunkturrapport påbörjades närmare 20.000 lägenheter under första halvåret i år. Det är en ökning med 35 procent jämfört med samma period 2013. Antalet lägenheter i småhus ökade med 11 procent och i flerbostadshus med 42 procent.

Det påbörjade lokalbyggandet minskade med 6 procent jämfört med första halvåret i fjol. Offentliga lokaler har minskat med knappt 20 procent medan privata lokaler ökat med 15 procent.

Läs mer på Industrifakta

 

Bostadsbyggandet upp, lokalbyggandet ner
Bostadsbyggandet upp, lokalbyggandet ner

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.