Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Borr för armerad betong

Borr för armerad betong
Betongborren SDS-Plus MX4 är speciellt framtagen för borrning i armerad betong. Borrens utformning ger en lägre värmeutveckling och armeringsskydd som förhindrar skador på borren vid kontakt med armeringsjärn eller annan blockering.

SDS-Plus MX4 är utformad med fyra symmetriska karbidskär som ger ett jämnt runt hål, en fyrsidig spårgeometri ger också maximal bortförsel av damm under borrning.

Centreringsspetsen säkerställer perfekt borrning. Spetsen är av solid svetsad karbid för att ge en maximal livslängd, hastighet och en lägre värmebildning. Fyra mejseltänder skapar en rivningseffekt genom mikrosprickor i det borrade materialet.

Borrens uformning ger en lägre värmeutveckling och armeringsskydd som förhindrar skador på borrspetsens fyra skär vid kontakt med armeringsjärn eller annan blockering. Slitageindikatorer på sidorna visar när borret är utsliten och inte längre uppfyller PGM-standarden.

SDS-Plus MX4 finns i diametrar Ø 5-8 mm.

Ytterligare information om borren samt återförsäljare finns på Milwaukes webbplats.

Skriven av Anna Göth

SDS-Plus MX4
SDS-Plus MX4
SDS-Plus MX4
SDS-Plus MX4
SDS-Plus MX4
SDS-Plus MX4

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.