Nyheter

Boka tvättstugan med mobilen

Boka tvättstugan med mobilen
2010-08-24
En ny applikation för Iphone gör det möjligt att boka tvättstugan via mobiltelefonen.

      
 Nu finns en applikation för Iphone och Ipod Touch där man kan boka tvättstugan eller andra bokningsbara utrymmen.

Med hjälp av en ny applikation för Iphone eller Ipod Touch kan hyresgäster och bostadsrättsinnehavare sköta sina bokningar från mobilen. Det är en app som är avsedd att användas tillsammans med Aptus Elektroniks bokningssystem. Om det befintliga systemet är av en senare modell och fungerar via webben, är allt som krävs en enklare installation av fastighetsägaren.

Visar bara tider som passar

För bokningen finns flera funktioner som ska göra den användarvänlig. Med hjälp av ett filter kan man enbart visa de tider under dygnet som passar den som bokar. Under Mina bokningar lagras alla inlagda bokningar och därifrån kan man även enkelt avboka tider.
Appen Bokning Iphone finns för gratis nedladdning på App Store.

 

Länk: Demoklipp

 

 

 

Nyheter

Världens första skyddshjälm med MIPS

MIPS är en hjälmintegrerad teknik som tillåter att hjälmen, vid ett fall eller slag, kan rotera i förhållande till huvudet och på så sätt skydda hjärnan från rotationsskador. MIPS finns sedan tidigare i bland annat skid- och cykelhjälmar men nu är Guardio Safety först i världen med att lansera en skyddshjälm med MIPS för användning inom bygg- och industribranschen.

Panel skapad av gran och polymerer

2019-05-17
Skivor

WoodPlastic har tidigare bara tillverkat trall, men har nu även en väggpanel i sitt sortiment. Kompositbrädor gjorda av trä och HDPE-polymerer som passar för för huset, attefallshuset, friggeboden, vindskyddet eller annan avskärmning som utsätts för väder och vind.

Hållbart fallskydd av kork

Hållbart fallskydd av kork

Corkeen Play är en ny fallskyddsbeläggning från Nordic Surface som är baserad på kork från korkekar och som är naturligt fri från gifter, mikroplaster och hormonstörande ämnen.

Friskluftsventil med bullerdämpning

Friskluftsventil med bullerdämpning

Trafikverket behövde en bullerdämpande friskluftventil med hög ljudreduktion och tillräckligt högt flöde när de bullerskyddar bostäder i närheten av bland annat järnvägar. HIAK fick uppdraget att utveckla denna ljuddämpande ventil som nu finns på marknaden.

Flexibel Lekplatslösning

Flexibel Lekplatslösning

CADO har utvecklat en ny typ av lekplatslösning som gör det enkelt att förändra lekplatser och idrottsplatser i takt med att behovet i området förändras. Systemet, vid namn Click & Play, gör det enkelt att byta ut ett lekredskap till ett nytt som förankras i befintligt fundament och underlag. Det gamla lekredskapet kan i sin tur användas på ett annat område.