Nyheter

Boka tvättstugan med mobilen

Boka tvättstugan med mobilen
2010-08-24
En ny applikation för Iphone gör det möjligt att boka tvättstugan via mobiltelefonen.

      
 Nu finns en applikation för Iphone och Ipod Touch där man kan boka tvättstugan eller andra bokningsbara utrymmen.

Med hjälp av en ny applikation för Iphone eller Ipod Touch kan hyresgäster och bostadsrättsinnehavare sköta sina bokningar från mobilen. Det är en app som är avsedd att användas tillsammans med Aptus Elektroniks bokningssystem. Om det befintliga systemet är av en senare modell och fungerar via webben, är allt som krävs en enklare installation av fastighetsägaren.

Visar bara tider som passar

För bokningen finns flera funktioner som ska göra den användarvänlig. Med hjälp av ett filter kan man enbart visa de tider under dygnet som passar den som bokar. Under Mina bokningar lagras alla inlagda bokningar och därifrån kan man även enkelt avboka tider.
Appen Bokning Iphone finns för gratis nedladdning på App Store.

 

Länk: Demoklipp

 

 

 

Nyheter

Flexibla eluttag

Mainline är ett flexibelt system som gör det möjligt att ansluta eluttag var och när man vill i rummet. Systemet bygger på en strömskena med flyttbara el- eller datauttag som enkelt kan läggas till, tas bort eller flyttas till valfri plats längs strömskenan allt eftersom behoven förändras.

Trevlig sommar!

2019-07-02
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart

Utomhusfärg med lång livslängd

DEMIDEKK Infinity är en ny smutsavvisande, utomhusfärg från Jotun med längre glans- och kulörhållbarhet än företagets tidigare utomhusfärger och som ger huset skydd under lång tid. Den kan användas för målning av nytt eller behandlat trä utomhus, exempelvis fasader, men kan även användas på detaljer av plast eller metall.

Detaljhandelns byggande faller

I sin kommande konjunkturrapport, Marknadstrender Bygg, redovisar Navet Analytics AB, tidigare Industrifakta, utvecklingen för första kvartalets byggande och underhåll inom bostäder och lokaler.

Utekranar för varma sommardagar

Utekranar för varma sommardagar

Mora Armatur har lanserat två vattenkranar speciellt avsedda för utekök och som enkelt kopplas till en trädgårdsslang. Utekranarna består av sammanfogade rördelar och i serien ingår även uteduschar i samma design.