Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Boka tvättstugan med mobilen

Boka tvättstugan med mobilen
2010-08-24
En ny applikation för Iphone gör det möjligt att boka tvättstugan via mobiltelefonen.

      
 Nu finns en applikation för Iphone och Ipod Touch där man kan boka tvättstugan eller andra bokningsbara utrymmen.

Med hjälp av en ny applikation för Iphone eller Ipod Touch kan hyresgäster och bostadsrättsinnehavare sköta sina bokningar från mobilen. Det är en app som är avsedd att användas tillsammans med Aptus Elektroniks bokningssystem. Om det befintliga systemet är av en senare modell och fungerar via webben, är allt som krävs en enklare installation av fastighetsägaren.

Visar bara tider som passar

För bokningen finns flera funktioner som ska göra den användarvänlig. Med hjälp av ett filter kan man enbart visa de tider under dygnet som passar den som bokar. Under Mina bokningar lagras alla inlagda bokningar och därifrån kan man även enkelt avboka tider.
Appen Bokning Iphone finns för gratis nedladdning på App Store.

 

Länk: Demoklipp

 

 

 

Nyheter

Nya blandarfästen anpassade för nya branschregler

Under våren kommer Mora Armatur löpande lansera nya blandarfästen och anslutningskopplingar som är anpassade efter de nya Branschreglerna för säker vatteninstallation som började gälla den 1 januari 2021. Produkterna kommer i samband med uppdateringen även få en ny stilren och sober design som kommer finnas i sex olika nyanser.

Byggbranschens första växtbaserade luft- och ångspärr

2021-01-18
Plastfolie

Som ett initiativ till att minska sin miljöpåverkan har T-Emballage Bygg tagit fram en luft- och ångspärrande byggfolie av växtbaserat material, T-Tät Standard BIO. Materialet I’m green™ Polyeten används redan utbrett i ett antal andra branscher och T-Emballage Bygg är nu först ut i byggbranschen.

Giftfritt, tillgänglighetsanpassat fallskydd

2021-01-15
Fallunderlag

ECOSAFE² är ett svenskutvecklat fallskydd för lekplatser, skolgårdar m m som är både tillgänglighetsanpassat och fritt från farliga kemikalier. Fallskyddet är bedömt av Byggvarubedömningen och Sunda Hus samt listat i Svanens Husproduktportal, vilket gör att det kan användas vid Svanenmärkt byggande.

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

NAVET Analytics, som arbetar med löpande omvärldsanalyser och konjunkturbevakning med fokus på bygg- och fastighetsmarknaden, reflekterar kring krisåret 2020 och effekterna när det gäller investeringar och marknadsförutsättningar. På många sätt skilde sig utvecklingen på bygg- och fastighetsmarknaden jämfört med tidigare ekonomiska kriser och det går att hitta förklaringar i såväl krisens ursprung som vilka kundgrupper krisen främst berör.