Nyheter

Böjbar sten

Stone Form fanér
Lättvikts stenfanér - där tung solid sten inte är praktiskt.

Stone Form fanér, från Wiwood AB, är ett flexibelt "stenfanér", gjort av ett tunt lager äkta sten. Skivan är böjbar och kan appliceras på i stort sett alla ytor inomhus, plana såväl som böjda. Användingsområdena är många, bland annat kan Stone Form användas på ytor såsom väggar och fondväggar, runt pelare, receptionsdiskar, hotellentréer, dörrblad, stänkskydd i kök mm. Stenfaneret är böjbart upp till ca 15 cm radie. Stone Form är inte värmeledande och materialet bearbetas med normala träbearbetningsverktyg.

Produktfakta:
16 dekorer
Tjocklek: 0,5 - 2 mm
Format 1200 x 600 mm
Vikt: ca 1,5 kg/skiva

 

Nyheter

Digitalt vattenpass

Tidigare i höstas lanserade FLEX sitt nya digitala vattenpass med funktioner som gör det enkelt att avläsa en exakt vinkel. Vattenpasset har dubbla displayer, belysta libeller och en hållfunktion som gör det möjligt att avläsa mätvärdet i efterhand.

Världens mest spridda byggblock förnyas

Världens mest spridda byggblock förnyas

Byggkatalogen bevakade för någon vecka sen mässan LEGO World på Kistamässan. Vi ville titta på framtidens byggare och när vi gjorde det hittade vi en materialnyhet som är glädjande. LEGO har utvecklat ett byggblock i bioplast. LEGO Plants tillverkas av sockerrör.

Lysande stamskydd

JOM - Järn i offentlig miljö utökar sitt sortiment av stamskydd med en LED-belyst variant av modellen Ett. Stamskyddet som fungerar som påkörningsskydd är försett med en LED-list på den övre ramen, vilken ger både en vacker effekt och bra synlighet i höstmörkret.

Ny serie monteringslim

Ny serie monteringslim

Sikas nya serie med monteringslim består av tre olika produkter som tillsammans ska fungera som en helhetslösning för den professionella användaren. Monteringslimmen täcker in alla behov, allt från mindre, lättare monteringar till montering av tyngre föremål och även fogning.