Nyheter

Böjbar sten

Stone Form fanér
Lättvikts stenfanér - där tung solid sten inte är praktiskt.

Stone Form fanér, från Wiwood AB, är ett flexibelt "stenfanér", gjort av ett tunt lager äkta sten. Skivan är böjbar och kan appliceras på i stort sett alla ytor inomhus, plana såväl som böjda. Användingsområdena är många, bland annat kan Stone Form användas på ytor såsom väggar och fondväggar, runt pelare, receptionsdiskar, hotellentréer, dörrblad, stänkskydd i kök mm. Stenfaneret är böjbart upp till ca 15 cm radie. Stone Form är inte värmeledande och materialet bearbetas med normala träbearbetningsverktyg.

Produktfakta:
16 dekorer
Tjocklek: 0,5 - 2 mm
Format 1200 x 600 mm
Vikt: ca 1,5 kg/skiva

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.