Nyheter

Blandare med smarta funktioner

oras
Oras Optima kompletterar produktsortimentet.

Oras presenterar en ny generation av smarta fjärrstyrda lösningar i form av självstängande Bidetta handduschar och smarta presspads som startar och stänger blandaren med ett enkelt knapptryck.

Nya Oras Optima tvättställsblandare finns nu med fjärrstyrd Smart Bidetta och Smart presspad. Oras Optima är ett bra val för familjer med små barn och för den växande skaran av äldre samt personer med nedsatt rörlighet.

De fjärrstyrda lösningarna är användarvänliga och erbjuder en ökad trygghet då blandarna ger en behaglig temperatur utan risk för skållning samt stänger av sig självt.

Tvättställsblandaren i krom och mörkt grått passar de flesta tvättställ och miljöer. Den greppvänliga spaken är lätt att använda och kontrasten mellan färg och material gör den enkel att se även för dem med nedsatt syn.

De nya blandarna är tillverkade av  blyfria material.

Blandare med smarta funktioner
Blandare med smarta funktioner

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.