Nyheter

Blandare med smarta funktioner

oras
Oras Optima kompletterar produktsortimentet.

Oras presenterar en ny generation av smarta fjärrstyrda lösningar i form av självstängande Bidetta handduschar och smarta presspads som startar och stänger blandaren med ett enkelt knapptryck.

Nya Oras Optima tvättställsblandare finns nu med fjärrstyrd Smart Bidetta och Smart presspad. Oras Optima är ett bra val för familjer med små barn och för den växande skaran av äldre samt personer med nedsatt rörlighet.

De fjärrstyrda lösningarna är användarvänliga och erbjuder en ökad trygghet då blandarna ger en behaglig temperatur utan risk för skållning samt stänger av sig självt.

Tvättställsblandaren i krom och mörkt grått passar de flesta tvättställ och miljöer. Den greppvänliga spaken är lätt att använda och kontrasten mellan färg och material gör den enkel att se även för dem med nedsatt syn.

De nya blandarna är tillverkade av  blyfria material.

Blandare med smarta funktioner
Blandare med smarta funktioner

Nyheter

Batteridriven väggslip

2019-09-23
Slipmaskiner

Makita har lanserat en ny väggslip med batteridrift som är den första i sitt slag. Slipen är utrustad med teleskopskaft och kan användas för slipning på väggar och tak av gips.

Förbättrad termostat från MMA

Evosense Sprint förkortar installationstiden av termostaten avsevärt, eftersom den kan vara monterad både under driftsättning och balansering. I vanliga fall kan installation av termostater bara göras efter att systemet är balanserat och att alla dimensionerande flöden finns tillgängliga och är säkerställda.

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh lanserar ny avfuktare

Fresh nya sorptionsavfuktare D-800 och D-1200 gör det möjligt att avfukta i låga temperaturer. Det gör att de passar bra för kalla utrymmen som utsätts för fukt, exempelvis krypgrunden, källaren, tvättstugan eller husbilen. Avfuktarna är kompakta, tystgående och optimerade för drift dygnet runt.