Nyheter

Blandare med kolsyrat vatten

Blandare med kolsyrat vatten
Med köksblandaren Mora Izzy C+ i köket kan du tappa både kolsyrat och vanligt vatten direkt ur kranen.

         
 

Mora Armaturs nya blandare Izzy C+ har en separat pip för lätt kolsyrat vatten.

 

Mora Armaturs nya köksblandare har en extra pip som ger ett lätt kolsyrat vatten. Blandaren som är försedd med en kolsyrefunktion har även ett separat reglage för det kolsyrade vattnet. Kolsyran kommer från en liten kolsyrepatron som placeras i diskbänksskåpet. Patronen räcker för ungefär 100 liter lätt kolsyrat vatten, till en kostnad av en krona per liter färdigt vatten.
Blandaren uppges vara enkel att installera och kräver endast ett hål i diskbänken.

 

Nyheter

Svensk Byggtjänst uppgraderar webbplatsen

Vi uppgraderar

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.