Vi genomför servicearbeten och uppgraderingar i och med lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Bestäm färg och form på fläkten

Nyheter

Bestäm färg och form på fläkten

Bestäm färg och form på fläkten
Pax nya fläktar i Termic-serien levereras med två frontkåpor, en rund och en fyrkantig. Som tillbehör finns dessutom tio designkåpor i olika färgkombinationer.

     
 

Pax har breddat sitt sortiment av fläktar för frånluftskanaler från våtutrymmen. För nya serien Pax Termic har stor vikt lagts vid designen och fläktarna finns i olika färger och former.

 

Utmärkande för fläktarna i Termic-serien är att stor vikt lagts vid designen. De levereras med en rund och en fyrkantig frontkåpa, som skiftas enkelt med ett handgrepp. Fläktarna finns i två grundfärgkombinationer, vita eller mörkgrå med silverinlägg och som tillbehör finns ytterligare tio färgkombinationer.
Fläktarna är främst utvecklade för frånluftskanaler i våtutrymmen och finns med tre olika funktionsalternativ.


Fukt- och tidsstyrning

Termic 730 och 731 har inbyggd fukt- och tidsstyrning och startar automatiskt vid förhöjd fuktnivå. Modell 730 monteras i anslutning till kanal med naturligt självdrag. Modell 731 har kallrasspjäll och är avsedd för anslutning till kanal som saknar naturligt självdrag.

Fukt- och varvtalsstyrning
Termic 760 är försedd med inbyggd fukt- och varvtalsstyrning och kan monteras i kanaler med eller utan naturligt självdrag. 760-modellen är byggd för kontinuerlig drift med ett ständigt grundventilationsflöde. Grundflödet ställs enkelt in via den inbyggda varvtalsregulatorn. Vid förhöjd fuktnivå, exempelvis vid duschning, ökar fläkten automatiskt till maximal hastighet.

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.