Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Beröringsfritt passagesystem

Beröringsfritt passagesystem
Malux lanserar en serie passagesystem för upp till 256 dörrar och 65 000 användare.

 
 

Passagesystemens kortläsare finns med eller utan knappsats.

 

Inpassering via passagesystemen sker genom att man visar passagekort eller nyckelbricka framför den beröringsfria läsaren. Systemen finns även med sifferkoder. Kortläsaren är väderbeständig, IP65, och monteras med säkerhetsskruvar, vilket enligt Malux gör att systemen passar även i tuffa miljöer.


Finns i tre varianter
AX50 för en dörr och upp till 500 användare
AX100 för en dörr och upp till 4000 användare
AX200 för upp till 256 dörrar och 65 000 användare samt är anpassat för TCP/IP-nätverk.

Olika behörighetsnivåer
I AX100 och AX200 finns möjlighet att ge användare olika behörighetsnivåer vilket gör det möjligt att öppna eller låsa dörrar för vissa användarkategorier under olika tidsperioder.

Nyheter

Giftfritt, tillgänglighetsanpassat fallskydd

2021-01-15
Fallunderlag

ECOSAFE² är ett svenskutvecklat fallskydd för lekplatser, skolgårdar m m som är både tillgänglighetsanpassat och fritt från farliga kemikalier. Fallskyddet är bedömt av Byggvarubedömningen och Sunda Hus samt listat i Svanens Husproduktportal, vilket gör att det kan användas vid Svanenmärkt byggande.

Miljöanpassade kabelskåp redo för belysning och fördelning

GARO har tagit fram kabelskåp med förmonterad utrustning för belysningsstyrning och fördelning i 18 olika färdigmonterade standardutföranden. Skåpen har ett hölje av tålig Magnelis och är främst avsedda för placering i offentliga miljöer med höga påfrestningskrav av exempelvis klimat, trafik, snöröjning, vandalisering och hundars revirmärkning.

Summering 2020 - Många olikheter med tidigare ekonomiska kriser

NAVET Analytics, som arbetar med löpande omvärldsanalyser och konjunkturbevakning med fokus på bygg- och fastighetsmarknaden, reflekterar kring krisåret 2020 och effekterna när det gäller investeringar och marknadsförutsättningar. På många sätt skilde sig utvecklingen på bygg- och fastighetsmarknaden jämfört med tidigare ekonomiska kriser och det går att hitta förklaringar i såväl krisens ursprung som vilka kundgrupper krisen främst berör.