Nyheter

Beröringsfritt passagesystem

Beröringsfritt passagesystem
Malux lanserar en serie passagesystem för upp till 256 dörrar och 65 000 användare.

 
 

Passagesystemens kortläsare finns med eller utan knappsats.

 

Inpassering via passagesystemen sker genom att man visar passagekort eller nyckelbricka framför den beröringsfria läsaren. Systemen finns även med sifferkoder. Kortläsaren är väderbeständig, IP65, och monteras med säkerhetsskruvar, vilket enligt Malux gör att systemen passar även i tuffa miljöer.


Finns i tre varianter
AX50 för en dörr och upp till 500 användare
AX100 för en dörr och upp till 4000 användare
AX200 för upp till 256 dörrar och 65 000 användare samt är anpassat för TCP/IP-nätverk.

Olika behörighetsnivåer
I AX100 och AX200 finns möjlighet att ge användare olika behörighetsnivåer vilket gör det möjligt att öppna eller låsa dörrar för vissa användarkategorier under olika tidsperioder.

Nyheter

Nya väggelement med halm

2019-10-11
Skivor

Ekopanely-skivor är stabila skivor som tillverkas av halm. De finns både som enkla skivor och som sandwichmoduler för bärande väggar. Passar särskilt bra i passivhus.

Första Svanenmärkta plastgolvet

2019-10-07
Plastgolv

iD Revolution är det första plastgolvet som lever upp till kraven för Svanenmärkning av golv. Golvet är tillverkat av en kombination av återvunna och biobaserade råmaterial och är i första hand framtaget för offentliga miljöer, t ex förskolor och sjukhus där det ställs krav på giftfria, hållbara produkter.

Sedumtak med biokol

Sedumtak med biokol

Veg Tech lanserar sedumtak med biokol. Biokol har flera positiva egenskaper i odling och planteringar, och företaget har byggt en egen produktionsanläggning. I dagarna blev deras första sedummatta med biokol klar och pryder nu ett tak i Emmaboda.