• Nyheter
  • Beröringsfri öppning och låsning av WC-dörrar

Nyheter

Beröringsfri öppning och låsning av WC-dörrar

Beröringsfri låsning av WC-dörrar
Next Touchless WC är ett nytt system för beröringsfri öppning och låsning av toalettdörrar som ger en ökad tillgänglighet och hygienisk passage. Dörröppnaren och låset aktiveras med en enkel handrörelse vilket förhindrar att många olika människor rör vid samma handtag.

Next Touchless WC innehåller alla komponenter som behövs för en beröringsfri öppning och upplåsning/låsning av toalettdörrar i offentliga och tillgänglighetsanpassade miljöer. Dörröppnaren och låset aktiveras med en enkel handrörelse vilket förhindrar att många olika människor rör vid samma handtag.

I systemet ingår Label Next 75 slagdörrsautomatik, en mycket kompakt automatik för inomhusmiljöer där man önskar höga krav på säkerhet, låg ljudnivå och smidigt flöde. Snabb öppning, upp till 80° på 2 sekunder. Maximal öppningsvinkel 110°. Höjd: 60 mm. Bredd: 74 mm. Längd: 420 mm.

I paketet ingår även utvändig och invändig beröringsfri knapp, ljussignal som visar om toaletten är upptagen, två nödöppningsknappar samt magnetlås.

Skriven av Anna Göth

NEXT Touchless WC
NEXT Touchless WC

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.