• Nyheter
  • Beröringsfri öppning och låsning av WC-dörrar

Nyheter

Beröringsfri öppning och låsning av WC-dörrar

Beröringsfri låsning av WC-dörrar
Next Touchless WC är ett nytt system för beröringsfri öppning och låsning av toalettdörrar som ger en ökad tillgänglighet och hygienisk passage. Dörröppnaren och låset aktiveras med en enkel handrörelse vilket förhindrar att många olika människor rör vid samma handtag.

Next Touchless WC innehåller alla komponenter som behövs för en beröringsfri öppning och upplåsning/låsning av toalettdörrar i offentliga och tillgänglighetsanpassade miljöer. Dörröppnaren och låset aktiveras med en enkel handrörelse vilket förhindrar att många olika människor rör vid samma handtag.

I systemet ingår Label Next 75 slagdörrsautomatik, en mycket kompakt automatik för inomhusmiljöer där man önskar höga krav på säkerhet, låg ljudnivå och smidigt flöde. Snabb öppning, upp till 80° på 2 sekunder. Maximal öppningsvinkel 110°. Höjd: 60 mm. Bredd: 74 mm. Längd: 420 mm.

I paketet ingår även utvändig och invändig beröringsfri knapp, ljussignal som visar om toaletten är upptagen, två nödöppningsknappar samt magnetlås.

Skriven av Anna Göth

NEXT Touchless WC
NEXT Touchless WC

Nyheter

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton x Kakelspecialisten

Toniton tycker att det behövs mer färg i världen och inleder sitt uppdrag i hemmen med filosofin att färg i sig är den enda dekoration som behövs. I samarbete med Kakelspecialisten erbjuds ett nytt sortiment av kakel, klinker och matchande fog.