• Nyheter
  • Belysning för enkel infällning i undertak

Nyheter

Belysning för enkel infällning i undertak

Belysning för enkel infällning i undertak
2010-04-09
Flux lanserar ny lösning för takinfällnad av belysning. Det nya konceptet som kallas All In ska ge en mycket enkel installation.

       
 All In är företaget Flux nya lösning för enkel montering av takinfälld belysning.

För att ge en enkel installation levereras All In som en komplett färdigkopplad och monterad armatur som är infälld i en MDF-skiva. Skivan har standardmåttet 600 x 300 millimeter men kan även fås med måtten 600 x 600 millimeter.

Anpassas för belysningsnivå

Systemet är konstruerat för undertak som inte är ventilerade och finns med tre utföranden på urtaget för själva armaturen: Round, Square och Oval. På så sätt kan lösningen anpassas mot det utseende och den belysningsnivå som man vill ha.

Passar i samma armaturhus

Det finns tre olika ljuskällor som alla passar i samma armaturhus. Men de ska beställas i komplett utförande med extern transformator eller driver. Det finns också en rad optiska tillval för att man med samma armatur ska kunna täcka olika belysningsbehov. Det är exempelvis smal- respektive mellanstrålande reflektor och fyra olika typer av bländskydd.

 

 

 

Nyheter

Betong av spannmålsskal

2022-05-25
Torrbetong

Fastighetsbolaget ByggVesta har nu monterat de första betongelementen av Agri™Betong i sin bostadsfastighet Sköterskan i området Sege Park i Malmö. Betongmaterialet innehåller askan av spannmålsskal som tillsatsmedel i betongproduktionen vilket har halverat mängden cement.

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.