• Nyheter
  • Belysning för enkel infällning i undertak

Nyheter

Belysning för enkel infällning i undertak

Belysning för enkel infällning i undertak
2010-04-09
Flux lanserar ny lösning för takinfällnad av belysning. Det nya konceptet som kallas All In ska ge en mycket enkel installation.

       
 All In är företaget Flux nya lösning för enkel montering av takinfälld belysning.

För att ge en enkel installation levereras All In som en komplett färdigkopplad och monterad armatur som är infälld i en MDF-skiva. Skivan har standardmåttet 600 x 300 millimeter men kan även fås med måtten 600 x 600 millimeter.

Anpassas för belysningsnivå

Systemet är konstruerat för undertak som inte är ventilerade och finns med tre utföranden på urtaget för själva armaturen: Round, Square och Oval. På så sätt kan lösningen anpassas mot det utseende och den belysningsnivå som man vill ha.

Passar i samma armaturhus

Det finns tre olika ljuskällor som alla passar i samma armaturhus. Men de ska beställas i komplett utförande med extern transformator eller driver. Det finns också en rad optiska tillval för att man med samma armatur ska kunna täcka olika belysningsbehov. Det är exempelvis smal- respektive mellanstrålande reflektor och fyra olika typer av bländskydd.

 

 

 

Nyheter

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.

Nordbyggs guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

Nordbyggs Guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

ECO-Betong från Swerock är vinnaren av Nordbyggs Guldmedalj 2020. Bakom priset står Nordbygg, tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst. I år valde juryn att uppmärksamma en anrik produkt i ständig utveckling med en framtida avgörande effekt: klimatförbättrad betong, symboliserad av ECO-Betong från Swerock.