• Nyheter
  • Belysning för enkel infällning i undertak

Nyheter

Belysning för enkel infällning i undertak

Belysning för enkel infällning i undertak
2010-04-09
Flux lanserar ny lösning för takinfällnad av belysning. Det nya konceptet som kallas All In ska ge en mycket enkel installation.

       
 All In är företaget Flux nya lösning för enkel montering av takinfälld belysning.

För att ge en enkel installation levereras All In som en komplett färdigkopplad och monterad armatur som är infälld i en MDF-skiva. Skivan har standardmåttet 600 x 300 millimeter men kan även fås med måtten 600 x 600 millimeter.

Anpassas för belysningsnivå

Systemet är konstruerat för undertak som inte är ventilerade och finns med tre utföranden på urtaget för själva armaturen: Round, Square och Oval. På så sätt kan lösningen anpassas mot det utseende och den belysningsnivå som man vill ha.

Passar i samma armaturhus

Det finns tre olika ljuskällor som alla passar i samma armaturhus. Men de ska beställas i komplett utförande med extern transformator eller driver. Det finns också en rad optiska tillval för att man med samma armatur ska kunna täcka olika belysningsbehov. Det är exempelvis smal- respektive mellanstrålande reflektor och fyra olika typer av bländskydd.

 

 

 

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.