Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Avståndsmätare med trådlös överföring

Nyheter

Avståndsmätare med trådlös överföring

Avståndsmätare med trådlös överföring
En ny avståndsmätare från Leica har trådlös överföring av mätvärden till dator. Dessutom har den lutningssensor som klarar 360 grader.

                        
 

Leica Disto D8 mäter avstånd upp till 200 meter. Mätningar kan göras i 360 grader och mätvärden kan trådlöst föras över till en dator.

  

Avståndsmätaren Leica Disto D8 är försedd med Bluetooth-funktion som innebär att man trådlöst kan föra över mätvärden till en dator. Exempelvis kan värden direkt föras in i Word, Excel och Cad.

Mäter alla lutningar

Dessutom är avståndsmätaren utrustad med en lutningssensor som klarar 360 grader. Enligt leverantören Proffsmagasinet, är den därmed den enda avståndsmätaren som klarar av att mäta lutningar upp- och nedvänd. Något som är användbart vid mätning av lutning av innertak med mera. Med enkla funktioner kan den även räkna ut omkrets, volymer och ytor.

Enkelt att sikta

Avståndsmätaren är utrustad med färgskärm och så kallad Live View, som gör att man direkt i displayen kan se vart man siktar. Det går även att få upp till fyra gånger zoomning för att man snabbt och tillförlitligt ska kunna rikta lasern mot mätobjektet.

 

 

Nyheter

Framtidens fjärrmätningssystem i kompakt box

Nordtec Instrument AB gör fjärrmätningssystemet Celsicom Easy Connect känd på den svenska marknaden. Systemet ger full koll på härdningsprocesser i nygjuten betong, att klimatet är optimalt på byggarbetsplatsen och att uttorkningen av vattenskador går som planerat. Boxen installeras snabbt och mätdata skickas på egen frekvens via mobilnät till användarens mobila enhet.

eConnect laddkablar för nordiskt klimat

Optimerad laddkabel för nordiskt klimat

DEFAs nya laddkabel eConnect är utvecklad, av elbilsförare för elbilsförare, för att ge elbilar och laddhybrider med Type2-intag högsta möjliga miljömässiga hållbarhet, användarvänlighet och prestanda i våra extremt omväxlande nordiska klimatförhållanden.

Den första svetshjälmen med välvt glas

För att tillgodose både sikt och komfort och samtidigt bibehålla vikten av precisionsarbete har 3M™ utvecklat Speedglas™ svetshjälm G5-02 med det största ADF-synfältet någonsin på marknaden. Hjälmen är tillverkad med Curved Glass-teknik som på ett naturligt sätt följer huvudets form och gynnar det perifera synfältet.