Nyheter

Avslappnande ångbad

Avslappnande ångbad
Tylö Panacea – ett helt nytt ångbadskoncept.

Med exklusiva material och kraftfull design, och med individuella inställningsmöjligheter och tillval, går det att laborera med temperaturer, ljud- och ljusterapier och fuktighetsnivåer för personliga inställningar.

Formgivning och konstruktion är utförd med hög flexibilitet och hygien i åtanke och delar av inredningen är utförd i materialet Corian™.

Ångbadskonceptet är tänkt för offentliga miljöer eller privatbostäder i den högre prisklassen. Tack vare sin uppbyggnad är Panacea mycket lättplacerad i de flesta utrymmen, samtidigt som installationen är snabb och enkel.

 

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.