Nyheter

Avslappnande ångbad

Avslappnande ångbad
Tylö Panacea – ett helt nytt ångbadskoncept.

Med exklusiva material och kraftfull design, och med individuella inställningsmöjligheter och tillval, går det att laborera med temperaturer, ljud- och ljusterapier och fuktighetsnivåer för personliga inställningar.

Formgivning och konstruktion är utförd med hög flexibilitet och hygien i åtanke och delar av inredningen är utförd i materialet Corian™.

Ångbadskonceptet är tänkt för offentliga miljöer eller privatbostäder i den högre prisklassen. Tack vare sin uppbyggnad är Panacea mycket lättplacerad i de flesta utrymmen, samtidigt som installationen är snabb och enkel.

 

Nyheter

Byggskivor av återvunna förpackningar

2021-10-22
Kompositskivor

Recomas byggskivor är helt tillverkade av återvunna kompositförpackningar där enbart värme och tryck används vid tillverkningsprocessen. Skivorna finns i tre olika utföranden för användning i t ex innerväggar, tak, fasader och möbelindustrin.

Finja Färgat murbruk återbruk tegel

Färgat murbruk som främjar cirkulärt byggande

En förutsättning för att kunna återanvända tegelfasader efter rivning är ett murbruk med rätt egenskaper. Finja möter nu efterfrågan på färgade murbruk för detta ändamål och har lanserat ett färgat murbruk som är speciellt avsett att användas vid murning med återbrukat tegel. Samtidigt lanserades även ett färgat murbruk för murverk som kräver hög hållfasthet gällande fogen.