Vi utökar databasen med fler företag, under tiden kan vissa funktioner påverkas. Vi hoppas detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Avslappnande ångbad

Avslappnande ångbad
Tylö Panacea – ett helt nytt ångbadskoncept.

Med exklusiva material och kraftfull design, och med individuella inställningsmöjligheter och tillval, går det att laborera med temperaturer, ljud- och ljusterapier och fuktighetsnivåer för personliga inställningar.

Formgivning och konstruktion är utförd med hög flexibilitet och hygien i åtanke och delar av inredningen är utförd i materialet Corian™.

Ångbadskonceptet är tänkt för offentliga miljöer eller privatbostäder i den högre prisklassen. Tack vare sin uppbyggnad är Panacea mycket lättplacerad i de flesta utrymmen, samtidigt som installationen är snabb och enkel.

 

Nyheter

Sätt färg på takavvattningen

2020-12-04
Takavvattning

Lindab har sett en stor efterfrågan på takavvattning i olika kulörer, både bland arkitekter och privata bostadsägare och har nu därför lanserat möjligheten att få takavvattningssortimentet i valfri RAL-kulör.

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Dramatisk nedgång i byggandet av privata lokaler

Enligt NAVET Analytics löpande konjunkturbevakning på den nordiska byggmarknaden påbörjades det under årets första tre kvartal ny- och ombyggnadsinvesteringar inom privata och offentliga lokaler till ett värde av ca 106 miljarder kronor. Jämfört med samma period förra året innebär det en marginell nedgång med runt 2 procent.