• Nyheter
  • Automatisk LED-belysning i garderoben

Nyheter

Automatisk LED-belysning i garderoben

.
2008-01-16
Från Philips kommer en automatisk lampa för skåp och andra mörka utrymmen. Lampan styrs av en rörelsesensor som tänder ljuset när någon rör sig.

Spot On är en batteridriven garderobs- och nattbelysning med rörelsesensor från Philips.

Spot On är en automatisk garderobs- och nattbelysning som tänds via rörelsesensor. Den är alltså bara tänd när det behövs och släcks automatiskt efter cirka 15 sekunder.
Lampan är batteridriven och ljuset kommer från tre vita lysdioder, som förbrukar lite ström och därmed har mycket lång livslängd. På baksidan har lampan självhäftande tejp och går därför enkelt och snabbt att montera.

Lampan har måtten 80×65×20 millimeter och finns i ett antal olika färger.

Automatisk LED-belysning i garderoben
Automatisk LED-belysning i garderoben

Nyheter

Trevlig sommar!

2020-06-23
Byggkatalogen

Byggkatalogen tar nu en paus från nyhetsrapporteringen och önskar en riktigt trevlig sommar! I augusti är vi tillbaka med nya aktuella produktnyheter.

Spiksystem för gipsskivor

2020-06-23
Spikar

Nail It Indoor är ett nytt monteringssystem för innerväggar av gips som ersätter skruvningen med spik och ger en ergonomisk och snabb montering.

Takpanna med integrerade solceller

Takpanna med integrerade solceller

I början på juni introducerade S:t Eriks den nya solcellspannan Solvej. Takpannan har integrerade solceller som ger upp till 160 W per kvadratmeter och kan användas för såväl villor och kedjehus som flerbostadshus.