• Nyheter
  • Automatisk LED-belysning i garderoben

Nyheter

Automatisk LED-belysning i garderoben

.
2008-01-16
Från Philips kommer en automatisk lampa för skåp och andra mörka utrymmen. Lampan styrs av en rörelsesensor som tänder ljuset när någon rör sig.

Spot On är en batteridriven garderobs- och nattbelysning med rörelsesensor från Philips.

Spot On är en automatisk garderobs- och nattbelysning som tänds via rörelsesensor. Den är alltså bara tänd när det behövs och släcks automatiskt efter cirka 15 sekunder.
Lampan är batteridriven och ljuset kommer från tre vita lysdioder, som förbrukar lite ström och därmed har mycket lång livslängd. På baksidan har lampan självhäftande tejp och går därför enkelt och snabbt att montera.

Lampan har måtten 80×65×20 millimeter och finns i ett antal olika färger.

Automatisk LED-belysning i garderoben
Automatisk LED-belysning i garderoben

Nyheter

Navet Uppsving för hemmaprojekten

Uppsving för hemmaprojekten

Byggmaterialhandeln och gör-det-själv-marknaden är sektorer i näringslivet som kan ha gynnats av, den i övrigt så tragiska, pandemin. NAVET Analytics beräknar att den samlade omsättningen i bygghandeln ökade med omkring 13 procent i fasta priser under årets första sju månader jämfört med samma period 2019.

Nordbyggs guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

Nordbyggs Guldmedalj 2020 går till ECO-Betong från Swerock

ECO-Betong från Swerock är vinnaren av Nordbyggs Guldmedalj 2020. Bakom priset står Nordbygg, tidningen Byggindustrin och Svensk Byggtjänst. I år valde juryn att uppmärksamma en anrik produkt i ständig utveckling med en framtida avgörande effekt: klimatförbättrad betong, symboliserad av ECO-Betong från Swerock.