• Nyheter
  • Automatisk LED-belysning i garderoben

Nyheter

Automatisk LED-belysning i garderoben

.
2008-01-16
Från Philips kommer en automatisk lampa för skåp och andra mörka utrymmen. Lampan styrs av en rörelsesensor som tänder ljuset när någon rör sig.

Spot On är en batteridriven garderobs- och nattbelysning med rörelsesensor från Philips.

Spot On är en automatisk garderobs- och nattbelysning som tänds via rörelsesensor. Den är alltså bara tänd när det behövs och släcks automatiskt efter cirka 15 sekunder.
Lampan är batteridriven och ljuset kommer från tre vita lysdioder, som förbrukar lite ström och därmed har mycket lång livslängd. På baksidan har lampan självhäftande tejp och går därför enkelt och snabbt att montera.

Lampan har måtten 80×65×20 millimeter och finns i ett antal olika färger.

Automatisk LED-belysning i garderoben
Automatisk LED-belysning i garderoben

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Batteridriven och bärbar färgspruta

2022-05-12
Måleriverktyg

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.