• Nyheter
  • Årets Bygge 2014 – Gala och prisutdelning

Nyheter

Årets Bygge 2014 – Gala och prisutdelning

Årets bygge
2014-01-27
31 mars belönas årets bästa byggprojekt i Sverige.

Äntligen får Byggsverige en chans att träffas, mingla och ha trevligt tillsammans. Årets Bygge-galan på Cirkus i Stockholm blir en naturlig inledning på Sveriges Byggvecka.

Årets Bygge inleds med en konferensdel där bland andra Stefan Attefall, Ingela Bendrot och Gert Wingårdh möts på podiet. Sedan följer god mat och dryck tillsammans med nya och gamla kollegor, underhållning och en spännande prisutdelning.

Läs mer och anmäl dig här

 

 

Årets Bygge 2014 – Gala och prisutdelning
Årets Bygge 2014 – Gala och prisutdelning

Nyheter

Kraftfullt grepp med Carbonhand®

Personer som drabbas av nedsatt handfunktion får ofta svårt att fortsätta utföra sitt arbete på ett självständigt sätt efter en rehabilitering. Bioservo har därför utvecklat ett nytt hjälpmedel med den kraftförstärkande handsken Carbonhand®.

Murblock Bas ECO oisolerat lättklinkerblock med inbyggt biokol

Lättklinkerblock med inbyggd kolsänka

Finja Betong fortsätter att producera klimatpositiva byggprodukter i sin gröna Eco-linje. Nu senast lanserades det spårade lättklinkerblocket Murblock Bas ECO med en permanent CO₂-sänka* i form av biokol som varar hela produktens livstid.

Industrins husbyggande fortsätter minska

Industrins husbyggande fortsätter minska

Affärskonsulterna Navet tar varje kvartal fram en konjunkturrapport som visar läget och förväntningarna på bygg- och fastighetsmarknaden. Den senaste rapporten, som presenterades i december, visade en tydlig inbromsning när det gäller de påbörjade husbyggnadsinvesteringarna.