Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Årets Bygge 2014 – Gala och prisutdelning

Nyheter

Årets Bygge 2014 – Gala och prisutdelning

Årets bygge
31 mars belönas årets bästa byggprojekt i Sverige.

Äntligen får Byggsverige en chans att träffas, mingla och ha trevligt tillsammans. Årets Bygge-galan på Cirkus i Stockholm blir en naturlig inledning på Sveriges Byggvecka.

Årets Bygge inleds med en konferensdel där bland andra Stefan Attefall, Ingela Bendrot och Gert Wingårdh möts på podiet. Sedan följer god mat och dryck tillsammans med nya och gamla kollegor, underhållning och en spännande prisutdelning.

Läs mer och anmäl dig här

 

 

Årets Bygge 2014 – Gala och prisutdelning
Årets Bygge 2014 – Gala och prisutdelning

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.