Arbete med sökfunktionen pågår. Meddela oss gärna om ni finner konstigheter.
  • Nyheter
  • Årets Bygge 2014 – Gala och prisutdelning

Nyheter

Årets Bygge 2014 – Gala och prisutdelning

Årets bygge
31 mars belönas årets bästa byggprojekt i Sverige.

Äntligen får Byggsverige en chans att träffas, mingla och ha trevligt tillsammans. Årets Bygge-galan på Cirkus i Stockholm blir en naturlig inledning på Sveriges Byggvecka.

Årets Bygge inleds med en konferensdel där bland andra Stefan Attefall, Ingela Bendrot och Gert Wingårdh möts på podiet. Sedan följer god mat och dryck tillsammans med nya och gamla kollegor, underhållning och en spännande prisutdelning.

Läs mer och anmäl dig här

 

 

Årets Bygge 2014 – Gala och prisutdelning
Årets Bygge 2014 – Gala och prisutdelning

Nyheter

Underhållsfritt utegolv

Lagom till att utesäsongen drar igång har gop utökat sitt produktsortiment med två nya trallbrädor av träkomposit. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av 95 % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv.

Smarta bänkfläktar i Siemens studioLine-serie

Siemens erbjuder två bänkfläktsystem för sin moderna serie studioLine. InductionAir som byggs in under köksbänken och integreras i matlagningsytan, och downdraftAir som är ett alternativ till den klassiska spisfläkten. Den göms i bänkskivan bakom hällen och trycks fram endast när den behövs.

Betongtakpanna i nytt utförande

2020-03-23
Takpannor

BMI Monier har efter flera år av forskning lanserat en helt ny betongtakpanna med lägre vikt, en nättare, modernare profil och ökad hållfasthet. Aerlox betongtakpanna är dessutom utformad för att minska risken för moss- och algpåväxt.

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Ny justerbar underkonstruktion för fasadsystem

Sto har utvecklat en ny underkonstruktion till sitt fasadsystem StoVentec R som gör det enklare att justera fasadskivorna vid ett ojämnt underlag. Det fungerar lika bra på murverk, betong, trä eller stål. Den nya underkonstruktionen möjliggör även en 160 mm tjock isolering, vilket innebär att byggnaden kan ges god värmeisolering.