För närvarande pågår arbete med vår sökfunktion vilket kan påverka sökresultat.
  • Nyheter
  • Arbetsbock som låser med hävstångseffekt

Nyheter

Arbetsbock som låser med hävstångseffekt

Arbetsbock som låser med hävstångseffekt
Bahco lanserar den ihopfällbara arbetsbocken GC600, som enkelt låser arbetsstycket med hjälp av tyngden och hävstångseffekten.

            
  
 
 
Med Bahcos nya arbetsbock GC600 är det bara att öppna bocken, anpassa gripkäftarnas position till arbetsstycket, fixera och trycka till så sitter det fast.
Bahcos nya arbetsbock Gravity Clamp 600 fixerar arbetsstycket snabbt och enkelt utan skruvar och skruvstycken. Med hjälp av två rörliga delar i kombination med gravitations- och hävstångseffekten kan allt från plank till tunna rör klämmas fast. Genom att sätta en fot på bockens trappsteg kan man få önskat tryck för att hålla arbetsstycket när arbetet utförs.

Käftarna låser på tre ställen
Arbetsbockens käftar kan låsa i tre olika positioner, och man kan hålla fast upp till 230 millimeter breda arbetsstycken. Käftarna har mjuka gummiinlägg för att ge ett säkert grepp, även om oregelbundet formade arbetsstycken.

Kan användas som trappstege
Arbetsbocken kan även användas som en tvåstegs trappstege med en lastkapacitet på 200 kilo. Bocken väger 11,6 kilo och den ska vara lätt att transportera, eftersom den kan fällas ihop och rullas på hjul.
GC600 har gått igenom säkerhetstest på Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och är godkänd av Sveriges Arbetsmiljöverk.

 

Nyheter

Funktionella träningsredskap för utegym

NOORDs träningsredskap för utegym är speciellt anpassade för funktionell träning utomhus. Träningsredskapen är utformade för att använda kroppen som motstånd och kan användas för flera olika träningsformer såsom exempelvis Calisthenics, Street Workout, Crossfit, HIIT och TRX för träning av kroppens alla muskelgrupper oavsett nivå.

STEICOflex isolering av träfiber

2020-05-20
Isolering

Ängmogruppen har lanserat ett miljövänligt isoleringssystem gjort av rester från sågverk och gallring av tallskog. Ingen formaldehyd eller PMDI bindemedel används heller i produktionen.