• Nyheter
  • Arbetsbelysning med prisvinnande design

Nyheter

Arbetsbelysning med prisvinnande design

Arbetsbelysning med prisvinnande design
Mureva LED arbetslampor är en prisvinnande arbetslampa som är en enkel lösning när tillfällig belysning krävs.

iF DESIGN AWARD är en tysk designtävling som har som mål att uppmärksamma och prisa innovationsrika, estetiska och ansvarstagande produkter och tjänster. Mureva arbetslampa LED var en av de vinnande produkterna och som tog emot iF Gold Awards guldpris.

Ramen i plast gör produkten lätt men ändå robust nog att skydda lampan och rymma kabeln. Mureva arbetslampa är utvecklad för att kunna användas var som helst. Den ergonomiska utformningen och färgtemperaturen gör lampan till en smidig och ljuseffektiv lösning för arbetsplatser såväl som för privat bruk.

Tack vare den höga IP-klassificeringen är arbetslamporna lämpliga för installation i alla typer av miljöer, både inomhus och utomhus. Perfekt för olika typer av arbetsplatser såväl som för privat bruk, t ex camping, utomhusaktiviteter och liknande. Lampan kan användas både stående och upphängd. ramen som fungerar som sladdvinda gör den lätt att bära och förflytta och skyddar kabeln. lampan är klassad IP65 och kan användas både ute och inne.

Mureva LED finns i två versioner; 20W och 30W (båda IP65). Den förra med ett ljusflöde på 2000 lumen och den senare med 3000 lumen, vilket gör båda lamporna energieffektiva. Färgtemperaturen är 4000 K. Båda lamporna väger under ett kilo och har drygt 3 m kabel. Som LED-lampa blir den inte heller varm, vilket minskar brandrisken. Lampan har en användningstemperatur från -35 grader C till +45 grader C. Spridningsvinkeln på ljuset är 110 grader och den beräknade livslängden är 50.000 timmar.

Skriven av Harald Holm

iF Design Award
iF Design Award
Mångsidig användning
Mångsidig användning
Lättransporterad
Lättransporterad

Nyheter

Mobila pumpar som förflyttar stora vattenmassor

Etebra lanserar nu mobila och traktordrivna pumpar från den italienska leverantören Veneroni. Pumparna kan flytta vatten från kanaler för bevattning av jordbruksmark men även pumpa bort vatten vid översvämningar både inom jordbruket och i tätorter där det kan bli allvarliga konsekvenser när infrastrukturen blir drabbad.

Graco GX FF Cordless lackerar och målar i upp till 23 timmar på ett batteri

Batteridriven och bärbar färgspruta

Graco GX FF Cordless är en kompakt och sladdlös airless-spruta främst framtagen för ytbehandlingsentreprenörer som vill kunna arbeta var som helst, oavsett om det finns ström eller inte. Den lackerar och målar både platsbyggda snickeriarbeten som exempelvis kök och garderober samt köksluckor, paneler, dörrar och staket i upp till 23 timmar på ett och samma batteri.