• Nyheter
  • Arbetsbelysning med prisvinnande design

Nyheter

Arbetsbelysning med prisvinnande design

Arbetsbelysning med prisvinnande design
Mureva LED arbetslampor är en prisvinnande arbetslampa som är en enkel lösning när tillfällig belysning krävs.

iF DESIGN AWARD är en tysk designtävling som har som mål att uppmärksamma och prisa innovationsrika, estetiska och ansvarstagande produkter och tjänster. Mureva arbetslampa LED var en av de vinnande produkterna och som tog emot iF Gold Awards guldpris.

Ramen i plast gör produkten lätt men ändå robust nog att skydda lampan och rymma kabeln. Mureva arbetslampa är utvecklad för att kunna användas var som helst. Den ergonomiska utformningen och färgtemperaturen gör lampan till en smidig och ljuseffektiv lösning för arbetsplatser såväl som för privat bruk.

Tack vare den höga IP-klassificeringen är arbetslamporna lämpliga för installation i alla typer av miljöer, både inomhus och utomhus. Perfekt för olika typer av arbetsplatser såväl som för privat bruk, t ex camping, utomhusaktiviteter och liknande. Lampan kan användas både stående och upphängd. ramen som fungerar som sladdvinda gör den lätt att bära och förflytta och skyddar kabeln. lampan är klassad IP65 och kan användas både ute och inne.

Mureva LED finns i två versioner; 20W och 30W (båda IP65). Den förra med ett ljusflöde på 2000 lumen och den senare med 3000 lumen, vilket gör båda lamporna energieffektiva. Färgtemperaturen är 4000 K. Båda lamporna väger under ett kilo och har drygt 3 m kabel. Som LED-lampa blir den inte heller varm, vilket minskar brandrisken. Lampan har en användningstemperatur från -35 grader C till +45 grader C. Spridningsvinkeln på ljuset är 110 grader och den beräknade livslängden är 50.000 timmar.

Skriven av Harald Holm

iF Design Award
iF Design Award
Mångsidig användning
Mångsidig användning
Lättransporterad
Lättransporterad

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.