Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!
  • Nyheter
  • Antalet användare av Byggkatalogen ökar kraftigt

Nyheter

Antalet användare av Byggkatalogen ökar kraftigt

INGEN BILD
Antalet användare av Byggkatalogen når nya nivåer. Under mars månad använde 77 760 unika besökare webbtjänsten. Det är en ökning med nästan 8 000 unika mot tidigare toppnotering (maj -08).

Anledningarna till de ökande besökssiffrorna för Byggkatalogen är flera. Främst beror det på att vi vässade webbtjänsten i januari -09 då vi släppte en ny version, det har bidragit till ett ökat intresse för tjänsten. Andra faktorer som spelar in är det SEO-projekt (Sökmotoroptimering) som genomförts samt ökad försäljning av den betalda proffstjänsten som bland annat ger tillgång till olika verktyg och mer information.

 

Om Byggkatalogen

I Byggkatalogen finns oberoende, aktuell och strukturerad information om Sveriges byggvaror samlad på ett ställe. Byggkatalogen finns både som webbtjänst och som tryckt katalog. Byggkatalogen används regelbundet av proffs inom yrkeskategorierna arkitekter, tekniska konsulter, byggentreprenörer, fastighetsförvaltare, inköpare med flera.

Källa: Google Analytics

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.