Nyheter

Anpassningsbara kylbafflar

Anpassningsbara kylbafflar
Halton lanserar en ny serie kylbafflar som gör det möjligt att snabbt anpassa ventilationssystemet vid förändrade rumsbehov.

 
 

Halton Adaptable Climate med anpassningsbara kylbafflar förenklar förändringar av ventilationssytemet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halton uppger att det nya konceptet Adaptable Climate, med anpassningsbara kylbafflar, möjliggör snabba och kostnadseffektiva förändringar i kontorsutrymmen utan att användningen av utrymmena störs.
Med anpassningsbara kylbafflar och konstant statiskt tryck i kanalsystemet ska det vara möjligt att enkelt förändra placeringen för konferensrum och kontorsytor. Kylbafflarna har brett driftsområde och kan justeras så att lufthastighet, kylning och uteluftsflöde anpassas till nya krav.


Synligt och infällt montage

I sortimentet anpassningbara kylbafflar ingår Halton CCE för synlig installation och Halton CCC för infällt montage i undertak. Båda modellerna finns även med inbyggda belysningsarmaturer. Haltons CCE-kylbafflar finns som standard i fyra olika utseenden. Produkterna kan utrustas med Haltons manuella eller motoriserade luftkvalitetsspridare HAQ och styrventiler.

Exempel på anpassning
Som exempel på anpassning kan ventilationen för en kontorsyta ändras till ett sammanträdesrum genom att uteluftsflödet justeras med luftkvalitetsspridaren HAQ. För att undvika lokalt drag, exempelvis när nya väggar monterats, kan förhållandena kontrolleras med HVC lufthastighetskontroll.

 

Nyheter

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

Ren roller på ett drag

Ren roller på ett drag

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.