Den 19 och 20 september genomför vi servicearbeten och uppgraderingar inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se. Vi gör allt för att detta ska påverka dig så lite som möjligt!

Nyheter

Anpassningsbara arbetsutrymmen

Anpassningsbara arbetsutrymmen
VetroSpace är ett modulsystem som skapar ventilerade fristående rum för möten, arbetsutrymmen m m. Systemet bygger på anpassningsbara moduler som enkelt kan byggas ut eller minskas om personalstyrkan eller behoven förändras.

Modulsystemet består av pulverlackerade profiler och glasväggar. Systemet är fristående och behöver inte monteras fast i golv eller tak. Det är enkelt att montera och kan både byggas upp och ner på egen hand utan behov av professionella montörer. Eftersom systemet bygger på moduler kan det enkelt byggas ut med fler profiler eller minskas om behovet förändras.

Modulsystemet kan användas som telefonbås, mötesrum, arbetsutrymme eller liknande i kontor, butikslokaler, offentliga miljöer och andra lokaler där man önskar ett mobilt eller permanent avskilt utrymme. 
 
Profilerna finns i standardkulörerna svart, vitt och grått men kan också erhållas i valfri RAL-kulör för att passa in med övrig inredning. Glaset är i standardutförande tonat eller transparent.

I botten kan en mått- och färganpassad matta läggas.

Systemet skapar ett ljudisolerat utrymme men finns det krav på utökad ljudisolering kan modulerna erhållas med dubbelglas samt ljudisolerande takpaneler och profiler. 

Installationer
Modulsystemet är ventilerat och temperaturen anpassningsbar. Temperaturen kan vara både varmare eller kallare än i omgivande lokal vilket gör att systemet med fördel kan användas i lokaler där temperaturen inte tidigare är anpassad för stillasittande arbete, som exempelvis när man vill ha en kontorslösning i ett butiksutrymme där man normalt har en svalare temperatur.

All elektricitet dras gemensamt från modulen och kopplas in med en kontakt.

Tillval
Som tillval kan modulerna utrustas med t ex elektriskt dimbara glas, elektriska dörrar, akustikpaneler för väggar och tak eller akustik- och solskyddsgardiner. Företaget erbjuder även andra tillbehör för olika utrymmesbehov.

Mått
Höjd: 2 100, 2 400 mm.
Bredd: 506, 806, 1 006, 1 206 mm.
Dörr: 860, 1 006, 1 206 mm.

Skriven av Anna Göth

VetroSpace
VetroSpace

Nyheter

Vi uppgraderar

2020-09-18
Redaktionen

Den 19 och 20 september kommer vi genomföra servicearbeten och uppgraderingar i våra system inför lanseringen av den nya hemsidan för byggtjanst.se.

LED-paneler med individuell rörelsesensor

LEDsystem Scandinavia har utvecklat sin LED panel med en inbyggd mikrovågssensor som fungerar som både rörelse- och ljussensor. Den tunna panelen är avsedd för montering inomhus i undertak i korridorer, klassrum och på arbetsplatser där man vill ha en energisnål belysning utan flimmer, IR- eller UV-strålning.

Pappersreglar av klimatsmart massa

Pappersreglar av klimatsmart massa

Wood Tube är klimatsmarta och lätthanterliga reglar av papper för bland annat byggnation av innerväggar och möbelstommar. Den patenterade tillverkningstekniken ger starka men lätta pappersreglar som både är billigare och har 14 gånger mindre koldioxidutsläpp än reglar av plåt.

Ren roller på ett drag

2020-09-15
Måleriverktyg

Osmo Rollerskrapa är en ny typ av skrapa för rengöring av rollers. Med skrapans metallring kan t ex färg och hårdvaxolja som blivit kvar i rollern efter användning tas bort i ett enda drag.

Effektiv vattenbesparing

Effektiv vattenbesparing

Genom att skapa en fin dimma av vattendroppar kan strålsamlaren Altered:Nozzle Dual Flow Pro begränsa vattenflödet med upp till 98% samtidigt som händer, disk och annat rengörs lika effektivt som vanligt.